banner113

Alanya, 50 Yaş Üstü Tüketici Fuarında

banner106

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı, Hollanda’da düzenlenen fuarda üçüncü kuşak olarak da tabir edilen emekli ve sonrası yaş grubu turist profili için tanıtım çalışması yaptı.

Alanya, 50 Yaş Üstü Tüketici Fuarında
30 Eylül 2018 Pazar 18:04

banner108
banner238

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı, Hollanda'da düzenlenen fuarda üçüncü kuşak olarak da tabir edilen emekli ve sonrası yaş grubu turist profili için tanıtım çalışması yaptı.

Hollanda'nın Utrecht kentinde 26'ncısı düzenlenen 50 Plus Beurs'de (50 Yaş Üstü Tüketici Fuarı) Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) tarafından tanıtım yapıldı. 550 firmanın katılım gösterdiği fuarda 50 yaş üstü kişilerin hayatlarını kolaylaştıracak ve ilgilerini çekecek dünyanın en büyük markaları ve tatil şehirleri çeşitli etkinlikler yaptı. Bu kapsamda elektrikli araçlar, ev banyo tuvalet sistemleri ve dünyanın en büyük bisiklet markalarının tekerlekli araçları da tanıtıldı.

Alanya son 3 yıldır fuarda

Yatırım ve devre mülk evlerinin, villaların, tatil bölgelerinin, turistik tesislerin, sağlık firmalarının fuara yoğun katılım gösterdiğini söyleyen ALTAV Yönetim Kurulu Üyesi Gürol Birgen, "Türkiye CumhuriyetiKültür ve Turizm Bakanlığı Hollanda Müşavirliği fuara 2011 yılından bugüne 30 metrekarelik özel yapım stant ile katılıyor. Bizler de ALTAV olarak son üç senedir olduğu gibi Alanya adına Bakanlık çatısı altında bölgemizi temsil ettik."dedi.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.