banner113

Alanya HEP Turizm bölümü başkanı: Dijitalleşmeye önem veriyoruz!

banner106

Alanya HEP Üniversitesi Turizm ve İşletme Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Nihan Sidar, turizm sektöründe dijitalleşmeye önem verdiklerinin altını çizdi.  

Alanya HEP Turizm bölümü başkanı: Dijitalleşmeye önem veriyoruz!
05 Mayıs 2021 Çarşamba 13:55

banner108
banner238

Çevrimiçi semineri takip eden öğrencilere tavsiyelerde bulunan Dr. Öğretim Görevlisi Sidar, “Biz öğrencilerimizle derslerde hep ne yapmalıyız konusunu konuşuyoruz. Dijitalin önemli olması, cazibe unsurların artırılması, müşteri memnuniyeti gibi konular bizim de derslerde işlediğimiz önemli konulardı. Öğrencilerimiz bundan sonra sektörün neye ihtiyacı olduğunu bilerek mezun olduğunuza inanıyorum. Özellikle 4'ncü sınıf öğrencilerimiz bu fırsatı kullanın. Öğrencilerim geçen yıl staj yapmadan mezun oldular. Şartlar malum, yapabilecek hiçbir şey yok. Online staj fırsatı geliştirilebilir mi? Üniversite olarak pratiği artırmamız lazım” diye konuştu.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Havacılık Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Deniz Macit, havacılık sektöründeki karamsar tabloya rağmen öğrencilerin pandemi sürecinde umutsuzluğa kapılmamalarını, uzaktan eğitim dönemini fırsata çevirerek kendilerini olabildiğince geliştirmeleri gerektiğini vurguladı.

Dr. Öğretim Üyesi Macit, “havacılık doğası gereği her dönem krizlere açık bir sektör olmuştur, ancak bu krizlerden başarı ile çıkmayı hep başarmıştır. Pandemi sonrası dönem için öğrencilerimizin kendilerini, sektörde yer edinebilmek için donatmaları gerekmektedir, bizler de bu anlamda elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.