banner113

Alanya iç pazarda her zaman birinci pazar!

banner106

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, bayram öncesi yoğunluğun arttığını hem iç pazar hem dış pazarda artış olduğunu söyledi. 

Alanya iç pazarda her zaman birinci pazar!
12 Temmuz 2021 Pazartesi 10:42

banner108
banner238
Aynı zamanda Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) ile Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) yönetim kurulu üyesi olan Sili, "Kaynak pazarlarımızdan ciddi rezervasyon almaya başladık. Bu süreçte tabii ki iç pazar bizim her zaman birinci pazarımız oldu halihazırda da öyle devam ediyor. Tüm bölgede bayram döneminde de ciddi doluluk söz konusu. Uzun süredir insanların tatile çıkma ihtiyacı, evde kapanmaları vs. bu pandeminin yarattığı olumsuz psikolojik etkenler, herkeste bir tatil ihtiyacı yarattı. 

Sonuçta biz de bu tatil ihtiyacını karşılamak amacıyla iç pazara da gereken önemi vererek buradan insanlarımızın dinlenmiş ve memnun bir şekilde ayrılması için gerekli çabayı da gösteriyoruz. Daha önce de ifade ettiğim gibi bu sene çok para kazanma senesi değil. Önemli olan çarkların dönmesi, hayal kurmamamız lazım. Şu anda çarklar dönmeye başladı. Umut ediyorum ki bir aksilik yaşamadan sezon sonuna kadar da bunu devam ettiririz"
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.