banner113

Alanya Paris’te tanıtılıyor

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Fransa’nın Başkenti Paris’te tanıtıma katıldı

Alanya Paris’te tanıtılıyor
14 Şubat 2018 Çarşamba 17:48

banner108
banner238

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Fransa’nın Başkenti Paris’te düzenlenen Dünya’nın en prestijli tekstil ve moda fuarı Première Vision’da Alanya Muz Lifini tanıtıyor.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, muz lifi projesini dünyanın en prestijli tekstil ve moda fuarında tanıtıyor. 12-15 Şubat tarihlerinde yapılacak olan Premiere Vision Paris Tekstil ve Moda Fuarı’na katılan Başkan Yücel, diğer Türk firmalarıyla da yakından ilgilenerek başarı dileklerini iletti.

İHTİB İLE YAKIN TEMAS
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, moda endüstrisinin uluslararası fuar arenasındaki lideri Première Vision’un ilk gününde İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı İsmail Gülle ve Başkan Yardımcısı Fatih Bilici ile görüştü. Başkan Yücel, bu önemli görüşmede beraberinde getirdiği Muz Lifi ürünlerini gösterip hikayesini anlattı. Başkan Yücel’i dikkatle dinleyen İHTİB yöneticileri, tasarımcılarından Alanya Muz lifinin yarışmaya girmesi için bir tasarım hazırlanmasını istedi.
GÜLLE: “MUZ LİFİ İÇİN İŞ BİRLİĞİNE HAZIRIZ”
İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları (İHTİB) Başkanı İsmail Gülle, Başkan Yücel’e Muz Lifi projesinden çok etkilendiğini ve bu birliktelik için heyecan duyacağını vurgulayarak şunları söyledi; “Paris’te standımızı ziyaretinizden onur duyduk. Ayrıca Muz Lifi projenizde sizinle hemen iş birliğine hazırız. Özellikle bu konuda elimizden ne gelirse yapmaya hazırız.”

İTHİB TASARIMCILARI MUZ LİFİ ÜZERİNDE ÇALIŞMA YAPACAK
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, tasarımcılarının hemen bir çalışmaya başlayacaklarını ve Alanya’ya gelerek yerinde inceleme ve iş birliği yapacaklarını da sözlerine ekleyen İHTİB Başkanı İsmail Gülle’ye, Alanya Muz Lifi’nden işlenmiş çiçek tablosu hediye etti.
BAŞKAN YÜCEL, EKONOMİ MÜŞAVİRİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen Premiere Vision Tekstil ve Moda Fuarı’na katılan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türkiye’nin Paris Ekonomi Müşaviri Özlem Nudrali’ye de Alanya heyetine ilgisi ve desteği için teşekkür ederek Alanya Muz Lifi tablosu hediye etti.

banner109
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.