banner113

ALANYALI DALIŞÇI ALABACAK, ÜNLÜ OYUNCU STATHAM İLE DALIŞ YAPACAK

banner106

ALANYALI DALIŞÇI ALABACAK, ÜNLÜ OYUNCU STATHAM İLE DALIŞ YAPACAK
06 Aralık 2022 Salı 08:59

banner108
banner238


Deniz altındaki istilacı aslan ve balon balıkları ile zehirli deniz kestanelerini avlayarak Türkiye çapında üne kavuşan Alanyalı dalışçı Samet Alabacak, aksiyon filmlerinin ünlü İngiliz oyuncusu Jason Statham ile Çanakkale'de dalış yapmaya hazırlanıyor


'Operation Fortune' filminin çekimleri için geldiği Antalya'ya adeta aşık olan ve Kumköy'den 13 dönümlük arazi alan aksiyon filmlerinin sevilen oyuncusu Jason Statham, 2023 yazında yeniden Türkiye'ye geliyor. Türkiye'nin en ünlü dalışçısı Müjdat Turan'ın misafiri olarak gelecek olan Statham, Çanakkale'de serbest zıpkın dalışı yapacak. Dalışta, Turan ve Statham'a Anıl Yazan ve Alanya'dan Samet Alabacak eşlik edecek.


TARİHİ BATIKLARA DALACAK!

Çanakkale'nin dalış konusunda gururlarından biri olan Müjdat Turan ise birçok ünlü ismi kente getirdi. En son bombasında ünlü aktörü getireceğini sosyal medya hesabından duyurdu. Bu haber Jason hayranlarını heyecanlandırdı.

Ailesinin mesleği nedeniyle sokak tiyatrosu ile erken yaşlarda tanışan Jason Statham, İngiliz milli dalış takımının bir üyesi olarak katıldığı turnuvalarda dereceler de aldı. Sporcu kimliği ile dikkat çeken, dövüş sahnelerinde hiç dublör kullanmayan aktör Britanya Ulusal Dalgıçlığı'nın da bir üyesi..
 

ÇOK AMA ÇOK HEYECANLIYIM
Deniz altında istilacı türlerden aslan ve balon balıkları ile zehirli deniz kestanelerini avlayarak Türkiye çapında üne kavuşan Alanyalı dalışçı Samet Alabacak, "Jason Statham ile dalacak olmanın heyecanı şimdiden beni sardı. Kendisine aslan balığı ikram etmeyi planlıyorum. İstilacı tür balıklarla mücadeleye tüm denizlerimizde devam edeceğiz. Birçok projemiz var, daha yolun başındayız" dedi. 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.