banner113

ALKÜ HAVACILIK VE UZAY BİLİMLERİ FAKÜLTESİNDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

banner106

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Gazipaşa Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Nilgün Tatar atandı.

ALKÜ HAVACILIK VE UZAY BİLİMLERİ FAKÜLTESİNDE BAYRAK DEĞİŞİMİ
13 Mayıs 2022 Cuma 14:05

banner108
banner238

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Gazipaşa Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanlığına ataması yapılan, Fen Bilgisi Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nilgün Tatar için devir teslim töreni düzenlendi. ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan’ın katılımlarıyla dekanlık makamında gerçekleştirilen törene ALKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Can Tansel Tuğcu, ALKÜ Genel Sekreteri Alper Özyürek, idari ve akademik personel katıldı. Dekanlık görevini Tatar’a teslim eden Rektör Kalan; “Havacılık yönetimi, pilotaj, uçak elektrik elektronik, uçak gövde motor, uçak mühendisliği bölümlerinden oluşan fakültemiz ALKÜ’nün gelecek vaat eden önemli fakültelerindendir. Fakültemizde bayrağı devir alarak görevine başlayan değerli hocalarımızdan Prof. Dr. Nilgün Tatar’a yeni görevinde başarılar dilerim. Üniversitemizin yenilikçi vizyonuna uygun değerli çalışmalarının olacağı düşüncesiyle ekip arkadaşı akademisyenlerimizle güzel başarılara imza atacaklarına inanıyorum. Bayrağı devreden hocamız Prof. Dr. Erhan Cengiz’e de hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Prof. Dr. Nilgün Tatar ise; “ Üniversitemize ve Fakültemize olan hizmetlerimizi değerli hocalarımızdan devralarak hizmetleri kaldığı yerden yürütmeye devam edeceğiz. Bunun bir bayrak yarışı olduğunu düşünerek üzerimize aldığımız sorumluluğu layıkıyla yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız. Beni bu göreve layık gören Sayın Rektörümüze saygılarımı sunarım.” dedi.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.