banner113

Alman aileler Türkiye'ye geri döndü, uzun süreli konaklamalar yükselişte

banner106

Almanya-Hamburg merkezli Türkiye spesiyalisti tur operatörü Öger Tours, 2018-19 kış programını açıkladı. Alman ailelerin Türkiye'ye geri döndüğü belirtilen kış programı tanıtımında, Türkiye rezervasyonlarında çift haneli artış olduğuna dikkat çekildi.

Alman aileler Türkiye'ye geri döndü, uzun süreli konaklamalar yükselişte
05 Temmuz 2018 Perşembe 08:02

banner108
banner238
Almanya'dan Türkiye'ye büyük ölçekli operasyon yaan Öger Tours, Türkiye'nin bu pazarda çok etkileyici bir performans gösterdiğini açıkladı. Şirketin 2018-19 kış programının tanıtımına konuşan Öger Tours Genel Müdürü Songül-Göktaş Rosati, Alman ailelerin Türkiye'ye dönük ilgisine işaret ederek, ''Yaz tatilinde seyahat eden misafirlerimizin yüzde 30'u ailelerden oluşuyor.'' dedi.
REPEAT MÜŞTERİLER DE GERİ DÖNÜYOR
Çift ve orta yaş repeat müşterilerin de geri döndüğüne dikkat çeken Rosati, ''Türkiye'ye seyahat eden Alman turistler sadece rakipsiz fiyat-kalite dengesini değil, ürün çeşitliliğini, yüksek kalite standardını ve her şeyden önce yüksek kalite standardını taktir ediyor. Türkiye'ye seyahat eden misafirlerimiz 'yeniden gideceğiz' şeklinde memnuniyet bildiriyor.'' ifadelerini kullandı.
Rosati, değerlendirmelerine şu sözlerle devam etti:
''Kümülatifte çok net bir çift haneli büyüme ve rezervasyon artışı kaydediyoruz. Bununla birlikte, Mısır, Tunus ve Fas için de olumlu bir satış performansı söz konusu. Genel olarak Kuzey Afrika destinasyonlarında çift haneli rezervasyon artışları var. Bu bölgelerde müşterilerimiz, plaj tatilinin yanında, Mısır'da dalış turlarına, gezi turlarına ve Nil üzerinde yapılan mavi turlara da yoğun talep var.''
OTEL REZERVASYONLARI DA GARANTİ KAPSAMINDA
2018-19 kış sezonundan itibaren Öger Tours üzerinden yapılan 'sadece otel' rezervasyonları da Thomas Cook'un 'Sunny Heart' paketi ile güvence altına alındı. Böylece, Öger Tours üzerinden sadece otel alan misafirler, özel olarak seçilmiş otellerde tur rehberi, elektronik tur rehberi ve profesyonel kriz yönetimi gibi hizmetlere 7/24 ulaşabilme hakkına sahip olacaklar. 
Yeni paket prosedürü sayesinde Öger Tours, sadece otel rezervasyonlarından paket turlar oluşturarak bu müşterilerini de iflas koruma sigortasına dahil etti.
1.5 MİLYON ALMAN TEKERLEKLİ SANDALYEYE İHTİYAÇ DUYUYOR
Almanya'da 1.5 milyon insanın gündelik işlerini halledebilmek için tekerlekli sandalyeye ihtiyaç duyduğunu kaydeden Öger Tours, bu misafir grubunun seyahat planlama sürecinde de çeşitli sorunlarla karşı karşıya kaldığına dikkat çekiyor. Bu nedenle şirket, tekerlekli sandalyelerin uçak şirketlerince taşınmasından başlayarak transfer otobüslerine ve otellerdeki oda, asansör, genel alanlar, havuz, plaj gibi noktalardaki fiziki duruma kadar her şeyin engellilere tekerlekli sandalye kullananlara uygun olmasına önem veriyor.
TÜRKİYE'DE UYGULANAN PROGRAM MISIR'A DA TAŞINDI
Tekerlekli sandalye kullanan müşterilerin yaşadığı sorunlardan yola çıkan Öger Tours, Mısır'daki otellerin fiziki yapısını inceleyerek engelli misafirlere uygun yeni bir program hazırladı. Söz konusu programı geçtiğimiz yıl Türkiye'de  uygulayan başarı elde eden şirket, şimdi de Mısır'da aynı programı uyguluyor.
Öger Tours, program çerçevesinde yaptığı çalışma neticesinde Mısır'ın Hurghada bölgesinde engelliler için uygun olan 8 oteli belirleyerek bu otelleri kapsayan bir ek broşür çıkardı. Konuyla ilgili olarak hazırlanan prospektüs, kısa sürede kamuoyu ile de paylaşılacak. 
ENGELSİZ SEYAHAT PROGRAMI
Destinasyonlara yayılarak engelsiz seyahat ile ilgili hizmetleri geliştirdiklerini ifade eden Rosati, ''Engelsiz seyahatler hem tur operatörünün hem de destinasyonun kalitesi için son derece önemli bir özellik. Bu çalışmayla, tekerlekli sandalyeye ihtiyaç duyan veya yürümede güçlük çeken misafirlerimize daha fazla hitap etme imkanı buluyoruz. Program, çocuk arabalarıyla tatile çıkan aileler de bu programdan faydalanabilir.'' şeklinde konuştu.
UZUN SÜRELİ KONAKLAYAN MİSAFİRLER 
TÜRKİYE'YE DÖNMEYE BAŞLADI

Öger Tours Türkiye Satış Müdürü Altan Tarakçı ise kış sezonunda uzun konaklama süresine sahip Almanların Türkiye'ye döneceğine inandığını belirtti. Bu konuda olumlu bir trend olduğuna dikkat çeken Tarakçı, ''Yapılan erken rezervasyonlarda geçen seneye kıyasla önemli bir artış var. Paloma, Melas, Trendy, Barut gibi oteller, uzun süreli konaklayan misafirler için çok iyi etkinlikler düzenliyor. Örneğin 5 yıldızlı Paloma Foresta, 769 eurodan başlayan 4 haftalık  Primetimer Plus Programı ile öne çıkıyor.'' dedi.
TÜRKİYE, MISIR VE TUNUS'DA 104 OTEL 
UZUN SÜRELİ KONAKLAMA İNDİRİMİ SUNUYOR

Tunus'taki çok sayıda otelin de uzun süre konaklayan misafir konusunda uzmanlaştığını söyleyen Altan Tarakçı, Sentido Phenicia Hotel'de 4 haftalık konaklamanın 668 eurodan başlayan fiyatlarla satışta olduğunu kaydetti. Tarakçı, ''Türkiye, Mısır, Tunus ve Fas'taki 104 otelde misafirlere uzun vadeli konaklama indirimi sunuyoruz. Bunların içinden Türkiye'deki 13 otel, uzun süre konaklayan misafirler özel programlar oluşturdu.'' bilgilerini paylaştı.
ÖGER KIŞIN HANGİ DESTİNSYONA 
HAFTADA KAÇ UÇUŞ YAPACAK?

Kış uçuşlarının büyük bölümü Condor tarafından desteklenen Öger Tours kışın, Düsseldorf, Frankfurt, Hannover ve Hamburg olmak üzere Almanya'nın 4 kentinden Antalya'ya haftada 12 direkt sefer düzenleyecek. Şirket ayrıca,   Düsseldorf, Hamburg, Frankfurt ve Münih'ten Fas'ın Agadir bölgesine Condor'la haftada 9 uçuş gerçekleştircek.
AVRUPA'NIN 3 ÜLKESİNDE MISIR'A 
HAFTADA 190 UÇUŞ YAPILACAK

Öger Tours, kış döneminde Mısır'a olan yüksek talebe ise uçuş programını genişleterek yanıt veriyor. Geçtiğimiz yıl haftada 150 uçuş yapılan Mısır'ın Hurghada, Şarm El Şeyh ve Marsa Alam bölgelerine bu kış Almanya, Avusturya ve İsviçre'deki 24 havalimanından haftada 190 uçuş düzenleniyor. 
BENİM ODAM
Öger Tours müşterileri bu kış sezonunda ilk defa 'benim odam' hizmetinden de faydalanabilecek. Misafirler, Sentido Perissia, Sunprime C-Lounge ve Trendy Lara tesislerinde, 30 euro karşılığında daha otele gitmeden istedikleri odayı ezerve edebilecek.
99 EURODAN BAŞLAYAN ÇOCUK FİYATLARI
Tunus ve Türkiye'ye tatile gelen çocuklu aileler, 99 eurodan başlayan çocuk fiyatlarından faydalanabilecek. 30 Kasım 2018 tarihine kadar yapılan eken rezervasyonlarda ise yüzde 40'a varan indirimler sağlanacak. Şirket ayrıca, 50/55/60 yaş ve üzeri müşterileri için de yüzde 25'e varan oranlarda uzun vadeli konaklama indirimi sunuyor. 
Öger Tours'un kış kataloğunda yer alan 2018-19 kış dönemi paket turlarının fiyatı, şirketin portföyünde yer alan tüm destinasyonlarda sabit kaldı. 
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.