banner113

Almanya’da Antalya tatil satışları düştü

banner106

Almanya'da ekim ayında yapılan tatil rezervasyonları ekim ayında düşerken, düşüşten Antalya da nasibini aldı.

Almanya’da Antalya tatil satışları düştü
08 Kasım 2019 Cuma 09:17

banner108
banner238

Alanların en çok deniz tatiline gittiği 10 destinasyon için yapılan tatil rezervasyonları ekim ayında yüzde 3 oranında geriledi. Türkiye, Yunanistan ve İspanya'nın bazı bölgeleri önemli düşüşler kaydederken, rezervasyonlarını arttıran destinasyonlar da oldu.

''Son dakika satışlarında yüzde 27'lik artış Thomas Cook'un iflasıyla ilgili''

Amadeus'un verilerine göre, eylül ayında yüzde 8 yükselen rezervasyonlar, ekim ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 3 geriledi. Eylül ve ekim ayları için yapılan son dakika rezervasyonlardaki yüzde 27'lik artışın ise, Thomas Cook müşterilerinin ikinci kez rezervasyon yaptırmasından kaynaklandığı belirtildi.

Antalya yüzde 9 geriledi

Eylül ayında Almanya'da yapılan tatil rezervasyonlarında yüzde 16 gibi güçlü bir büyüme kaydeden Antalya, ekim ayı rezervasyonlarında yüzde 9 düşüş kaydetti.

almanyaa

Mısır’da Hurghada artışta, Marsa Alam çakıldı

Mısır'ın Hurghada bölgesine dönük rezervasyonlar yüzde 11 oranında artarken, Marsa Alam satışlarının yüzde 26 oranında düştüğü görüldü.

Yunanistan kan kaybetti, İspanya için karışık veriler

Yunanistan'da Heraklion satışları yüzde 7, Roos satışları ise yüzde 6 oranında düşerken, İspanya'da ise karışık bir tablo ortaya çıktı. Ekim ayında Fuerteventura satışları yüzde 12, Tenerife satışları yüzde 1, Lanzarote satışları yüzde 9 artarken, Palma satışları yüzde 15, Las Palmas satışları ise yüzde 7 düştü.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.