banner113

ALTİD Başkanı Sili'den sezon uzamasıyla ilgili açıklama!

banner106

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) ile Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili'den önemli açıklamalar.

ALTİD Başkanı Sili'den sezon uzamasıyla ilgili açıklama!
13 Ekim 2021 Çarşamba 12:35

banner108
banner238

SÜREKLİ MİSAFİRLERİMİZ VAR
ALTİD Başkanı Sili, Manşet Alanya'ya yaptığı açıklamasında şunları kaydetti. Kış dönemi ile alakalı gelen rezervasyonlar halihazırda yoğun olmamakla beraber gelmeye devam ediyor. Pandeminin ve bağlı olarak kaynak pazarlarımızda seyahat kurallarının değişkenliği  yaz sezonunda da yaşadığımız gibi kış döneminde de satışların son dakika olmasına neden olacak. Buradaki istisna, bölgeyi bilen ve kış dönemini Alanya'mızda geçiren sürekli misafirlerimiz.
HAREKETLİLİK DEVAM EDECEK
Geçen seneyle kıyaslayacak olursak,  bu sezon ekim ve kasım aylarında da hareket bekliyoruz. Bu gelişme bizleri 2022 için umutlandırıyor. Planlama, tesislerin kapasiteleri ve talep durumu değerlendirilerek yapılıyor. Araştırmalarımıza istinaden, ağırlıklı olarak Alanya Merkez'de olmak kaydıyla tesislerimizin yüzde 10'u kış döneminde açık olacak.
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.