banner113

ANEX TOUR CEO'SU KARASU: RUS PAZARINDA OLDUĞU GİBİ ALMAN PAZARINDA DA İDDİALIYIZ

banner106

  Anex Tour Antalya Belek’te bulunan Selectum Luxury Resort’ta partnerleriyle bir araya geldi. 

ANEX TOUR CEO'SU KARASU: RUS PAZARINDA OLDUĞU GİBİ ALMAN PAZARINDA DA İDDİALIYIZ
18 Eylül 2022 Pazar 09:52

banner108
banner238

Anex Avrupa pazarıyla ilgili olarak 2022 yaz sezonunun değerlendirildiği buluşmada, 2023 planları da açıklandı. Toplantıda partnerlere Anex CEO’su Vural Karasu ve Anex Avrupa Müdürü Murat Kızılsaç konu hakkında konuşma gerçekleştirdi ve fikir alış verişinde bulundu.

Açılış konuşması yapan Vural Karasu, Rus pazarında elde edilen başarının Alman pazarında da yakalanacağını belirtti. Karasu, “Rus pazarında ne yaptıysak alman pazarında bunun da iyisini yapacağız” dedi. Karasu, “İşimiz kolay değil zor tabii ama ekibimiz sağlam, kendimize güvenimiz tam, tecrübeliyiz. Ege bölgesinden, Marmaris’ten, Bodrum’dan arkadaşlarımız burada. O bölgede Avrupa’nın, Almanya’nın büyük bir açığı var, biz o açığa talibiz, yine kendi uçaklarımızla o bölgeye uçacağız. Bizi desteklemeye devam edin, bizler Rus pazarında ne yaptıysak alman pazarında bunun daha iyisini yapacağız. Sadece Alman değil Avrupa’da, İngiltere’de yapacağız. Uzun vadeli hedeflerimiz arasında Nordik var Baltık var. Bunları hep beraber göreceğiz. Bir şeyden daha bahsetmek istiyorum, biliyorsunuz 2019’un sonunda Öger, Neckermann, Bucher markalarını bünyemize aldık. 

2020’de tam start alacağız, pandemi başladı, 2021 pandemi. Biz şunu gördük tek marka, tek incomingle tüm markaları yaparsak markaları öldüreceğiz. Geçen yıldan Öger’i gördük. Anex’le Öger aynı fiyata çıkıyor bu sefer Öger pax yapamıyor. Bunları ayrı incominglere verelim dedik. Malum hepiniz biliyorsunuz Öger’i Peninsula’yla, Nechermann’ı da Akay’la yapıyoruz. Bucher’de Anex Akay Peninsula herkes ürün veriyor ona. Bu işi de devam ettireceğiz tüm markaları tek incomig adı altında toplamayacağız. Hepsi bizim markalarımız, yakın zamanda diğer markaları da faaliyeti geçireceğiz” diye konuştu.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.