banner113

Anex Tour Rusya'nın değişik şehirlerinden Türkiye'ye yeni uçuşlar planladı.

banner106

Sezon yaklaştıkça Rus tur operatörlerinin Türkiye programları da belirginleşiyor.

Anex Tour Rusya'nın değişik şehirlerinden Türkiye'ye yeni uçuşlar planladı.
11 Mart 2021 Perşembe 09:23

banner108
banner238
Novosibirsk'ten Türkiye'de 3 noktaya uçacak
Anex Tour, kendi hava yolu şirketi Azur Air ile 21 Mart'tan itibaren Novosibirsk-Istanbul, nisan ve mayıs aylarında da Novosibirsk-Antalya/Bodrum charter uçuşlarına başlıyor. Anex Tour'un öte taraftan mayıs ayından itibaren Vladivostok, Krasnoyarsk, Irkutsk, Surgut, Tyumen, Tomsk, Omsk, Barnaul, Khanty-Mansiysk ve Habarovsk'tan Türkiye'ye charter uçuşlar başlatması bekleniyor.
İstanbul uçuşları 21 Mart'ta başlıyor
Şirketin Novosibirsk-İstanbul uçuşları 21 Mart'ta başlayacak ve haftada iki uçuş (perşembe ve pazar) olarak yapılacak. İki kişi 4 gece oda-kahvaltı paket turların fiyatı ise 51 bin rubleden başlayacak.
Novosibirsk-Bodrum uçuşlarının ise 22 Mayıs'ta başlayacağı ve haftada bir olarak yağılacağı kaydedildi. Bodrum uçuşlarının 6 Ekim'e kadar devam etmesi bekleniyor. Her şey dahil bu turun fiyatı ise iki kişi 11 gece olarak 84 bin rubleden başlıyor.
Antalya'ya haftada 5 uçuş yapacak
Novosibirsk-Antalya uçuşları ise 25 Nisan'da başlayacak 31 Ekim'e kadar devam edecek. Haftanın 5 günü yapılacak uçuşlarla planlanan turların fiyatı 7 gece iki kişi her şey dahil konaklamalı olarak 72 bin rubleden başlıyor.
Mayıs ortasından itibaren 18 şehirden uçacak
Anex'in basın servisi tarafından yapılan açıklamada, mayıs ayının ilk yarısına kadar şirketin Rusya'nın 18 şehrinden Antalya'ya uçacağı belirtildi. Bu şehirler Grozni, Moskova, Yekaterinburg, Kazan, Samara, Ufa, St.Petersburg, Nizhny Novgorod, Rostov-on-Don, Perm, Astrakhan, Kemerovo, Min. Vody, Kaliningrad, Sibirya ve Uzak Doğu şehirleri: Irkutsk, Krasnoyarsk, Novosibirsk ve Habarovsk olarak açıklandı.
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.