banner113

"BAYRAM İÇİN TÜRK OTELLERİ DOLDU, RUS TURİSTLERE YER YOK" İDDİASI

banner106

Rus vatandaşlarının Kurban Bayramı tatili nedeniyle Türkiye ve Mısır otellerinde yer bulmakta zorluk çektiği belirtildi.

"BAYRAM İÇİN TÜRK OTELLERİ DOLDU, RUS TURİSTLERE YER YOK" İDDİASI
28 Haziran 2022 Salı 10:43

banner108
banner238

Rus medyası, Kurban Bayramı tatili nedeniyle Türkiye ve Mısır otellerinde Rus turistlerin yer bulmakta zorluk çektiğini yazdı.
Tez Tour ve Fun&Sun yetkililerinden yapılan açıklamada, bu yaz uçuş kısıtlamaları nedeniyle Türkiye ve Mısır sahillerine olan talebin arzın çok üzerine çıktığı,  otellerin çoğunu yerel turistlerin doldurduğu, kalan yerler için ise fiyatların arttığı belirtildi.

TürkRus’ta yer alan habere göre, Turkom şirketinin sahibi Oleg Belotelov ise haziran başı itibarıyla Türk otellerinde doluluk oranının yüzde 60 olduğunu, geçen senenin aynı döneminde ise bu oranının yüzde 90'ı bulduğunu aktardı.

Kurban Bayramı nedeniyle fiyatlarda çok büyük artış yaşanmadığını, Antalya’ya iki kişilik 40-50 bin ruble civarında fiyata tur paketi satın almanın mümkün olduğunu belirten Belotelov, uçuş sürelerinin ise uzadığına, turistlerin Türkiye’ye 2 saat fazladan, Mısır’a 7,5 saat uçmaları gerektiğine dikkat çekti.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.