banner113

BELARUSLU TURİST ALANYA'DA KAYBOLDU!

banner106

Belarus’tan tatil için Alanya’ya gelen turist, rahatsızlanarak kaldırıldığı hastaneden ayrıldıktan sonra kendisine bir daha ulaşılamadı. Hastaneden ayrılarak bir esnafın telefonundan eşine otele geleceği yönünde mesaj atan turiste 6 gündür ulaşılamıyor.

BELARUSLU TURİST ALANYA'DA KAYBOLDU!
21 Eylül 2022 Çarşamba 11:18

banner108
banner238

Belarus Fahri Konsolosi Fatih Akın'ın yanına gelen eşi Larysa Lappo bulunması için yardım istedi. Akın'dan aldığımız bilgilere göre; Belarus’dan tatil için Alanya’ya gelen 56 yaşındaki Valary Harbun ve Larysa Lappo çifti, bir otele yerleşti. 13 Eylül’de oteldeki havuz başında rahatsızlanan Harbun, ambulansla ALKÜ'ye sevk edildi. Burada yapılan muayenenin ardından doktorları epilepsi testi için bir gün hastanede kalması gerektiğini söyledi. Geceyi hastanede geçiren Harbun, eşinin otele gitmesinin ardından tek başına hastaneden ayrıldı. Bir esnafa giderek yanında telefonunun olmadığını söyleyen Belaruslu turist, esnafın telefonu ile eşine sesli mesaj atarak hastaneden ayrıldığını ve otele döneceğini söyledi.

14 Eylül’de hastaneden ayrılan ve eşine gönderdiği sesli mesajın ardından kendisine bir daha ulaşılamayan Harbun’dan o tarihten bu yana haber alınamıyor. Eşinden aldığı sesli mesajın ardından endişelenerek hastaneye geri giden Larysa Lappo, jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Belarus Fahri Konsolosu Fatih Akın ile birlikte resmi işlemleri çözen Lappo, bir an önce eşine ulaşmak istiyor.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.