banner113

Bentour Almanya Genel Müdürü: Rezervasyonlar birden artacak

banner106

Aşılanma oranının yüzde 30'a ulaştığı, vaka sayılarının ise hızla düşmeye devam ettiği Almanya'da halk, kısıtlama tedbirlerinin de yavaş yavaş kalkmasıyla yaz tatiline hazırlanıyor.

Bentour Almanya Genel Müdürü: Rezervasyonlar birden artacak
10 Mayıs 2021 Pazartesi 09:37

banner108
banner238

Türk Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşen Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, Almanya ve Türkiye Hükümetlerinin, yazın yine mümkün olduğu kadar fazla ve güvenli bir tatilin sağlanması için, yoğun bir iş birliği içerisinde olduklarını açıklamıştı.
''Bu açıklama rezervasyonları birden artıracak''
Bentour Almanya Genel Müdürü Songül Göktaş Rosati, Almanya Dışişleri Bakanı Maas’ın açıklamalarının, son derece olumlu bir etki yaratacağının altını çidi. Rosati, “Bu açıklama, rezervasyon girişlerinin birden artmasına sağlayacak” dedi.
''Talep Türkiye'ye yoğunlaştı''
Geçmişte uygulanan 'trafik lambası' sisteminin talepte Türkiye'ye yerleştirdiğini ifade eden Rosati, ''Geçen yıl Türkiye, sorumlu turizmin mümkün olduğunu başarılı bir şekilde, uluslararası kamuoyuna göstermeyi başardı. Ayrıca PCR Test uygulamaları, “Güvenli Turizm” konsepti ve bu yıl izlenen aşı stratejisi, yoğun talebin yoğunlaşmasını sağladı.” ifadelerini kullandı.
''Mevcut rezervasyon sayıları beklentimizi karşılıyor''
Bentour'a göre mevcut rezervasyon sayıları şirketin beklentilerini karşılıyor. Türkiye'ye dönük talep de olumlu rezervasyon trendine paralel olarak yükselişte. Şirket, yüksek sezonda henüz müsaitlikler olsa da, yakın bir zamanda, taleplerin piyasadaki arza üstünlük sağlayacağının aşikar olduğunu düşünüyor.
Türkiye'ye acente gezileri düzenleyecek
Bentour Reisen ayrıca,seyahat acente partnerlerin katılımı ile “Quality Trip” adlı info gezileri organize edecek. Bentour önümüzdeki haftalarda, çeşitli başlıklar altında, aşağıda belirtilen dönemlerde, seyahat acente partnerlerini Türkiye'de ağırlayacak. Info gezilerinin tarihleri ve destinasyonları şöyle:
19.05. – 22.05.21 Quality Trip Kemer Bölgesi
06.06. – 09.06.21 Quality Trip Kuşadası ve İzmir Bölgesi
16.06. – 20.06.21 Quality Trip Kaydırak Konseptli Tesisler
15.09. – 19.09.21 Quality Trip Türkiye ve Golf
Bentour Reisen ayrıca önümüzdeki günlerde ilave olarak, planlamada olan, stajyer seyahat acente çalışanlarının katılım sağlayacağı, aile otelleri konulu ve odağı Antalya/Lara otelleri olan info gezilerinin ayrıntılarını kamuoyuyla paylaşacak.
Göktaş-Rosati “Seyahat acente partnerlerimizin, güvenli tatili sağlayan konseptleri incelemeleri ve “Güvenli Turizm”’i yaşamalarını önemsiyoruz. 'Quality Trip' adı altında gerçekleştirdiğimiz gezilerimiz ile ürünler hakkında geniş çaplı ve paha biçilmez bir eğitim imkanı sağlamış bulunuyoruz” şeklinde konuştu.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.