banner113

BOSWOMEN'DA ALANYA RÜZGARI

banner106

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Anastasia Petrova Çetinkaya Bişkek'de ALTSO'yu temsilen bir dizi görüşmeler gerçekleştirdi. Çetinkaya, Kırgızistan Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Danışmanı Arslanbek Davletkeldiyev'e ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'in imzası ile iyi niyet ve işbirliği mektubunu iletti.

BOSWOMEN'DA ALANYA RÜZGARI
12 Mart 2021 Cuma 17:33

banner108
banner238


ALTSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Anastasia Petrova Çetinkaya Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'de bir dizi görüşmeler gerçekleştirdi. Bişkek Ticaret Odası'nın ev sahibi olduğu bir konferansa katılan ve ardından görüşmeler yapan Çetinkaya Alanya tanıtımına da katkı verdi. Çetinkaya, daha önce yine ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ile Murmansk’da bir dizitemaslarda buludnuklarını hatırlatarak;”ALTSO Başkanımız Mehmet Şahin’e teşekkür ederim. Kendisi uluslararası işbirliğine olan inancı ve yaptığı önemli kalkınma hamleleri ile Türkiye’de olduğu kadar yurt dışında da Alanya’nın adını duyuruyor” dedi.

BOSWOMEN'DA ALANYA RÜZGARI

Anastasia Petrova Çatinkaya konuşmacı olarak katıldığı BOSWomen (Kadın Girişimciler Forumu) konferansında Alanya ve Türkiye'de yatırım ve ticaret yapma konusunda bilgiler verdi. Kalabalık bir katılım olan salonda konuşmasını bir slayt gösterisi ile destekleyen ve özellikle Alanya'nın güçlü olduğu Turizm, Tarım, İnşaat ve hizmet sektörlerinde ki fırsatlarını ve kendi deneyimlerini davetlilerle paylaşan Çetinkaya büyük ilgi gördü. Türkiye ve Alanya'da yatırım yapmak isteyenlere ALTSO olarak da destek vereceklerini belirtti.

ÇETİNKAYA'YA ÖZEL HEDİYE

BOSWomen Konferansına özel davetli olarak katılan ve Türkiye ve Alanya tanıtımına bir kez daha katkı veren Anastasia Petrova Çetinkaya'ya BOSWomen konferansında yaptığı konuşma sonrası özel bir hediye takdim edildi. Çetinkaya’ya, Kırgızistan Cumhuriyeti tarafından kadın girişimcilerin desteklenmesi çalışmalarına verdiği destek için teşekkür mektubu verildi. Konferansa verdiği destek ve katkıları için teşekkür edilen Çetinkaya,  "Bişkek'de ALTSO"yu gururla temsil ettim. Başkanımız Mehmet Şahin öncülüğünde, ben ve Yönetim Kurulu üyelerimizin çalışmaları ile ALTSO, Türkiye’nin örnek ticaret odalarından birisi haline geldi” dedi. 

Mehmet Şahin başkanlığında son yıllarda yurtdışı bağlantılarında büyük atılım yapan ALTSO uluslararası işbirliği halkasını gün geçtikçe genişletiyor. Türkiye'nin en verimli ve aktif odalarının başında gelen ALTSO ve üyeleri uluslararası projelere katılmakla kalmayıp, farklı kültürler arasında eğitim ve işbirliği alanlarında güçlü bağlar oluşturuyor. 

Alanya'nın ve ülke tanıtımı adına da çalışmalar yapan ALTSO, geçmişte çok sayıda yabancı heyet, büyükelçi ve farklı ülkelerden heyetleri ağırlamıştı.  Daha önce Rusya Federasyonu'ndan Murmansk ve Belarus'dan İvye ile işbirliği protokolü imzalanmıştı. Uluslararası etkileşimde son olarak Kırgızistan'ın başkenti Bişkek Ticaret Odası ile yeni bir adım attı. 

BOSWomen konferansı sonrası ALTSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Anastasia Petrova Çetinkaya, Kırgızistan Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Danışmanı Arslanbek Davletkeldiyev'e ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'in imzası ile iyi niyet ve işbirliği mektubunu iletti. Arslanbek Davletkeldiyev, iyi niyet ve işbirliği mektubundan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, en kısa sürede üst düzey heyetler seviyesinde görüşmeler yapılacağını belirtti.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.