banner113

Charter seferleri önemli

banner106

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanın Burhan Sili, “Turizm hareketliliği her an başlayacakmış gibi önlemlerimizi almaya, ilgililerle temasta kalmaya devam ediyoruz” dedi.

Charter seferleri önemli
26 Mayıs 2021 Çarşamba 11:50

banner108
banner238


Danimarka Türkiye Büyükelçisi Danny Annan, Alanya temasları kapsamında Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) ile Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili’yi ziyaret ederek Covid-19 salgını sürecinde turizm alanında gelinen son durum hakkında bilgiler aldı. Danimarka’nın Alanya Fahri Konsolosu Dr.Metin Atalay’ın eşlik ettiği ziyarette, Danimarka Türkiye arası turizm ilişkilerini masaya yatırdıklarını söyleyen Başkan Sili, “Danimarka vatandaşlarının, başta Alanya olmak üzere Türkiye’ye olan ilgisi hem yerleşik yaşam hem de tatil amaçlı konaklama anlamında her zaman olmuştur. İlerleyen aylarda pandemi baskısının azalarak charter uçuşlarının da artacağını varsayarak tatilcilerimizin yaşayabilecekleri sorunlara hızlı müdahale etme konusunda fikir alışverişinde bulunduk.
‘CHARTER SEFERLER ÖNEMLİ’
Sayın Annan’a özellikle Gazipaşa Alanya Havalimanı’nın (GZP) Alanya turizmi için ne kadar önemli olduğunu istatistiklerle ortaya koyduk. Daha önceki senelerde Danimarka’dan bu havalimanını kullanarak çok sayıda turistin veya yerleşik yabancının tatil amaçlı bölgemize intikal ettiğini dile getirdik. Bizler sektör temsilcileri olarak belirsizliklerin ardına sığınmak yerine turizm hareketliliği her an başlayacakmış gibi önlemlerimizi almaya, ilgililerle temasta kalmaya ve taleplerimizi iletmeye devam ediyoruz. Bu bağlamda Türkiye Büyükelçimiz Sayın Annan’ın ziyaretini önemli buluyor, kendisine ve Sayın Metin Atalay’a katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.