banner113

Jolly Tur Antalya'da büyüyor

banner106

Türkiye'nin önde gelen tur operatörlerinden Jolly Tur, Antalya’daki yeni genel merkezini açtı. Şirket, ülkenin en büyük turizm merkezi Antalya'da daha fazla büyümeyi planlıyor.

Jolly Tur Antalya'da büyüyor
17 Eylül 2018 Pazartesi 15:14

banner108
banner238
Jolly Tur Onursal Başkanı Sinan Vardar, Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, Başkan Yardımcısı Mert Vardar, Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi Figen Erkan’ın yanı sıra departman müdürlerinin ev sahipliği yaptığı açılışa TÜROFED Başkanı Osman Ayık, AKTOB Başkanı Erkan Yağcı ve Antalya turizm camiasının önde gelen isimleri ile birlikte 1000’nin üzerinde sektör temsilcisi katıldı. 
Ayrıca, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in yanı sıra, Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek; Jolly Tur’un Türkiye’ye, turizm sektörüne ve Antalya’ya sağladığı katma değer sebebiyle Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar’a tebriklerini iletti.

Yeni yatırımlarına devam edeceklerini belirten Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar şunları söylei:

‘’Jolly Tur olarak, Türkiye çapında 147 tane bayiimiz ve 500’ü aşkın sistem acentamız bulunuyor. Merkez ofisimiz ise İstanbul’da yer alıyor. Antalya’da bir satış ofisimiz bulunuyordu ancak Antalya için hedeflerimiz açısından yeterli değildi. Bugün Jolly Tur olarak, işimizin neredeyse yüzde 50’si Antalya üzerinden gerçekleşiyor. Antalya’ya yalnızca turist götürmeyi değil, 2 milyon nüfusa sahip bu mega turizm kentinde yaşayan insanların tatil alışkanlığını da oluşturmak istiyoruz. Antalya Genel merkezimiz bünyesinde bir de çağrı merkezi kuruyoruz , bölgede istihdama katkı sağlayacağız. Burayı hem bir satış merkezi hem de tüm kontrat görüşmelerinin de yapıldığı bir operasyon merkezi olarak kurguluyoruz. Eylül ayı itibariyle yeni teknolojik dönüşümümüzü başlatıyoruz bu yapı ile birlikte Antalya bölgesi otellerinin Türkiye’ye ve dünyaya pazarlanması konusunda çok önemli adımlar atacağız, Antalya Turizmine ve ekonomisine daha fazla katkı sağlayacak projelerimizle Antalya’da büyümeye devam edeceğiz.”

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.