banner113

Kılıçdaroğlu, Alman turistlere Türkiye konusunda uyarılarda bulundu!

banner106

Türkiye'de can ve mal güvenliğinin olmadığını söyleyen CHP Genel Başkanı, Alman turistlere Türkiye konusunda uyarılarda bulundu

Kılıçdaroğlu, Alman turistlere Türkiye konusunda uyarılarda bulundu!
05 Ağustos 2017 Cumartesi 22:12

banner108
banner238

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya'da yayın yapan Focus'tan Frank Nordhausen'ın sorularını yanıtladı.

TÜRKİYE'Yİ ŞİKAYET ETTİ
Almanların istediği gibi, Türkiye'yi yerden yere vuran CHP Lideri, ülkede can ve mal güvenliğinin olmadığını söyledi.

ERDOĞAN'I DEVİRME SÖZÜ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı 2019 yılında devirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu, bu konuda Avrupa'nın emin olması gerektiğini ifade etti.

Kemal Kılıçdaroğlu, "Bir kamuoyu yoklamasına göre Almanların yüzde 90'ı şu sıralar Türkiye'ye seyahat etmek istemiyor çünkü mesela yanlış bir tişört veya yanlış bir şaka yüzünden tutuklanmaktan korkuyorlar. Bu korkuyu duymakta haklılar mı?"sorusuna şöyle yanıt verdi:

"GÜVENLİK GARANTİSİ YOK"
"Ne yazık ki böyle bir ortamın gerçekten mevcut olduğunu tespit etmek durumundayım. Uzun zamandır Türkiye'de halihazırda hiç kimse için güvenlik garantisi olmadığını söylüyorum: ne canınız ne de mal ve mülkünüz için. Devlet elbette terör organizasyonlarının propagandasına karşı önlemler almalıdır. Maalesef yasaların geçerli olmadığı ve adaletsiz bir dönemde yaşıyoruz. Dünyanın güvenini yeniden kazanmak için Türkiye acilen normale ve demokrasiye geri dönmek zorunda.

"BUNDAN KESİNLİKLE EMİN OLABİLİRSİNİZ"
2019'da Erdoğan'dan nihai olarak kurtulacağız. Demokrasiden yana olan bütün güçleri bir araya getireceğiz ve Erdoğan'ı iktidardan indireceğiz. Bundan kesinlikle emin olabilirsiniz

banner109
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.