banner113

QUATTRO FAMİLY OTEL DEĞİL, ADETA BİR YUVA. 20 YILDIR AYNI ODADA KALARAK TATİL YAPIYORLAR

banner106

Alanya'nın Konaklı Mahallesinde bulunan Quattro Family Club Dem Hotelde 20 yıldır tatil yapan Danimarkalı Johansen ailesine teşekkür plaketi...

QUATTRO FAMİLY OTEL DEĞİL, ADETA BİR YUVA. 20 YILDIR AYNI ODADA KALARAK TATİL YAPIYORLAR
24 Eylül 2022 Cumartesi 10:46

banner108
banner238

Alanya'ya 20 yıldır gelen ve 3 haftalık tatillerini Quattro Hotelde  geçiren Johensen ailesine otel yönetiminden sürpriz geldi. Otel sahibi Hasan Doğan ve Quattro Family Club Dem Hotel müdürü Mehmet Ali Orhan, Johensen ailesini ziyaret etti. Kendilerini 20 yıldır Quattro'yu seçtikleri için teşekkür eden Doğan "Biz atalarımızdan devraldığımız misafirperverlik geleneği ile misafirlerimizi her zaman en iyi şeklide ağırlamaktan büyük onur duyuyoruz. Sizlerin de uzun yıllar tatil tercihini Alanya’da kullanmanız bizim için gurur verici. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz" dedi. 

Alanya’nın huzurlu ve güvenli bir şehir olduğunu bunun yanı sıra Alanya insanının misafirperverliğinden oldukça memnun kaldığını vurgulayan Johansen ailesi, Alanya’yı çok sevdiğini ve Alanya’nın tatil yapılabilecek en güzel yer olduğunu söyledi. Ömürlerinin yettiğince tatillerinin Quattro Family Club Dem Hotelde geçireceklerini söyleyen Johansen ailesi, "Hasan Doğan ve personeline şükranlarımızı sunuyoruz. Kendilerine teşekkür ederiz" dedi.

Johansen ailesi her yıl Quattro otele geldiklerinde aynı odayı seçtikleri öğrenildi.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.