banner113

Rus basını dillendirmeye başladı!

banner106

Rus hükümeti, 21 Haziran'a kadar uçuş yasağını uzatsa da hem Rus operatörler hem de Rus vatandaşlar Türkiye'ye gelmek için can atıyor. 

Rus basını dillendirmeye başladı!
09 Haziran 2021 Çarşamba 10:35

banner108
banner238


Bu hafta içerisinde Antalya'ya Rus heyetin gelmesi beklenirken, Rus Tur Operatörleri Birliği (ATOR) de sitesinde yayınladığı bir analizle, umut veren bir tablo ortaya koydu. ATOR, Operasyon Merkezinin 3 ana kriterini Antalya'nın karşıladığına değindi ve 21 Haziran'da Antalya'ya uçuşların başlatılabileceğine vurgu yaptı. Yaşanan bu gelişme de Alanyalı turizmci için umut verirken, gelen analizler ışığında da Rusya'nın uçuş yasağını turizm bölgelerine yönelik açabileceğini düşündürdü. 
'RESMİ AÇIKLAMAYI BEKLİYORUZ'
Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) ile Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili de yaşanan gelişmelere ilişkin, "Vaka sayılarının minimize edilmesi ve aşılama sürecinin tamamlanmasının turizm hareketinin artması için gerekli olduğunu daha önce vurgulamıştık. Bu bağlamda Türkiye’de yaşanan gelişmelerin Rus tur operatörleri tarafından yakından takip edilmesi ve Rusya basınında konunun yer alması olumlu bir gelişme. Fakat gelinen noktada devletlerin resmi kanallarından yapılacak açıklamaları beklemek daha doğru olacaktır. Temennimiz Rus pazarının en kısa sürede açılmasıdır" dedi. -Ayşe Yağmur MERCİMEK-Alanya Postası
 

banner109

Etiketler; #Burhan sili
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.