banner113

Rus tur operatörlerinden Türkiye uçuşlarına ilişkin açıklama!

banner106

Rusya'nın Türkiye'ye dönük uçuş kısıtlamalarını 22 Haziran'dan itibaren geçerli olmak üzere kaldırması sonrası, tur operatörleri de operasyonları başlatmak için harekete geçti.

Rus tur operatörlerinden Türkiye uçuşlarına ilişkin açıklama!
21 Haziran 2021 Pazartesi 14:29

banner108
banner238
Rus tur operatörleri Türkiye uçuşlarını hangi şehirlerden ne zaman başlatacaklarını açıkladı. Rus Tur Operatörleri Birliği'nin (ATOR) bülteninde yer alan bilgiye göre, tur şirketlerinin verdiği detaylar şöyle:
ANEX Tour: ANEX Tour'un Türkiye charter programı hala oluşturulma aşamasında. Ancak şirket, 22 Haziran'dan itibaren Moskova ve St Petersburg'dan Türkiye'ye turist göndermeye hazır olduğunu, aynı hafta içinde Rostov-on-Don, Samara, Nizhny Novgorod, Belgorod, Kaliningrad, Habarovsk, Krasnodar, Kavkazskie Mineralnie Vodı, Novosibirsk, Perm ve Tyumen'den de operasyon yapmaya başlayacağını açıkladı.
Coral Travel: Antalya'ya ilk turistleri Royal Flight ile 22 Haziran'da Moskova ve Yekaterinburg'dan göndereceğini duyurdu. Şirketin Halkla İlişkiler Müdürü Marina Makarkova, 23 Haziran'dan itibaren de sezon başında açıkladıkları program çerçevesinde diğer bölgelerden uçmayı değerlendireceklerini ifade etti.
PEGAS Touristik: 22 Haziran'dan itibaren Nordwind ve Pegas Fly Türkiye uçuşlarına kaldığı yerden devam edecek. İlk charter uçuşların Moskova, St. Petersburg, Kazan, Samara, Mineralnıye Vodi, Novosibirsk, Perm, Rostov-on-Don, Yekaterinburg ve Ufa'dan Antalya'ya yapılacağını açıklayan şirket, ''İlerleyen tarihlerde diğer bölgeler de uçuş ağına eklenecek. Aynı şekilde Dalaman, Bodrum, İstanbul uçuşları da programa eklenecek.'' açıklamasını yaptı.
TUI Rusya: Türkiye uçuşlarına 22 Haziran'da başlayacağını bildirdi. Şirket, ilk uçuşlarını Azur Air ve Yamal ile Moskova, St. Petersburg, Kazan ve Yekaterinburg'dan Antalya'ya yapacak.
Azur Air'in ayrıca TUI Rusya için Rostov-on-Don, Samara, Belgorod, Kaliningrad, Novosibirsk, Nizhny Novgorod, Ufa, Habarovsk, Krasnodar, Kavkazskie Mineralnie Vodı, Tyumen, Perm'den de uçuş yapmayı planladığı ifade edildi.
Intourist: Antalya programını Red Wings ve Azur Air ile yürütecek. Şirket 22 Haziran'dan itibaren Moskova ve Kazan'ın yanı sıra St. Petersburg, Samara ve Rostov-on-Don'dan da uçuşları başlatacak. 23 Haziran'dan itibaren Yekaterinburg, Ufa, Mineralnıye Vodi'den de Antalya uçuşlarına başlayacak olan şirket, Azur Air ile yapacağı Dalaman uçuş programını kısa süre içinde açıklayacak.
Rusya'nın önde gelen diğer iki tur operatörü Biblio Globus ve Tez Tour'un da uçuşların başlamasına ilişkin detayları kısa süre içinde paylaşması bekleniyor.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.