banner113

Rusya'da Türkiye ile ilgili bu dedikodu hızla yayılıyor

banner106

1 Ağustos'ta İstanbul, 10 Ağustos'ta ise Antalya, İzmir, Bodrum ve Dalaman havalimanlarına başlayan uçuşlar devam ederken, Rusya'da 'Türkiye'nin yakında kapanacağına' ilişkin dedikodular da hızla yayılıyor.

Rusya'da Türkiye ile ilgili bu dedikodu hızla yayılıyor
16 Eylül 2020 Çarşamba 11:02

banner108
banner238

Sosyal ağlarda, ‘’Türkiye yakında kapanacak’’ dedikodusu yayılıyor

Rus turizm basınında yer alan haberlere göre, sosyal ağlarda artan 'Türkiye'nin kapanması yakın' haberleri, ülkede Türkiye'ye dönük rezervasyonları da olumsuz etkiliyor. Acenteler, arayan müşterilerin ''Türkiye 21 Eylül'de kapanacak, haberiniz yok mu?'' diye sorduğunu belirtirken, hiçbir resmi kurum tarafından doğrulanmayan bu dedikodunun hızla yayıldığına dikkat çekiyor.

‘’Rusya’nın Türkiye uçuşlarını durduracağından korkuyorlar’’

Sosyal ağlardaki turizm sayfalarında dolaşan bu dedikodulara insanların inanma eğiliminde olduğu belirtilirken, kimi insanların rezervasyon yapmaktan vazgeçmeye kimilerininse rezervasyonunu iptal etmeye hazır olduğu kaydedildi. Bir acenteci, ''Tatilde olan bir misafirim var. Beni akşam 20.00'de aradı ve resmen işkence etti. Herkesin uçuşların duracağından bahsettiğini söyleyip durdu. 20 Eylül'de Türkiye'ye tatile gidecek bir başka müşterim Türkiye'de neler olduğunu sorup duruyor. Rusya'nın Türkiye uçuşlarını durduracağından korkuyorlar. Ancak tur operatörleri yıl sonuna kadar program yaptılar. Sosyal ağlardaki dedikodulardan yola çıkarak kimse tur iptali yapmamalı’’ dedi.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.