banner113

Sili: Alanya'da açık tesis sayısı artacak!

banner106

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) ile Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve ALTİD Başkanı Burhan Sili, Antalya Havalimanı üzerinden Rus turist hareketliliği beklediklerini belirtti. 

Sili: Alanya'da açık tesis sayısı artacak!
22 Haziran 2021 Salı 15:24

banner108
banner238

Alanya genelinde bulunan 600’e yakın tesisin yüzde 60’ının kapılarını açtığını belirten Başkan Sili, "Alanyamız’da bulunan 600 civarındaki turistik tesisin yüzde 60’ı açılmış durumda ve rezervasyon durumuna göre açılan tesis sayımız artacak. İşletmelerimiz ve sahadaki tüm paydaşlarımız, Covid-19 önlemleri kapsamında hazırlanmış olan prosedürlere riayet etmekteler” dedi. 
ALANYA'YA DİREK GELECEK
Alanya içinde rezervasyonların hareketlendiğini belirten Sili, "Geçtiğimiz haftalarda Almanya’nın almış olduğu risk seviyesini düşürme kararı ve 22 Temmuz’da Rusya uçuşlarının açılacak olması rezervasyonları hareketlendirdi. Öncelikli olarak Antalya Havalimanı üzerinden Rus misafir yoğunluğunu yaşayacağız. Yine önümüzdeki dönemde de Alanya- Gazipaşa Havalimanı’nı kullanacak olan Pegasus ve Rus havayolu şirketi Pobeda, Alanya yolcularını direkt bölgemize taşıyacak. Sezonun uzaması için de hem kaynak pazarlarımızdaki tur operatörleri hem de bizler ciddi çaba sarf ediyoruz” dedi. 
 

banner109

Etiketler; #Burhan sili
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.