banner113

SUNPRIME C-LOUNGE HOTEL DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

banner106

İskandinav Tur Operatörü NLTG, 3 Aralık 2022'de Stockholm'de düzenlenen törende Sunprime ve Sunwing konseptli otellerini ödüllendirdi.

SUNPRIME C-LOUNGE HOTEL DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ OLDU
07 Aralık 2022 Çarşamba 13:20

banner108
banner238

NLTG'nin İsveç, Norveç, Danimarka ve Finlandiya'daki 800 çalışanının da katıldığı törende Sunprime C-Lounge Hotel dünya üçüncüsü olarak kürsüye çıktı. Sunprime C-Lounge 
Beach & SPA Hotel İşletmecileri Şükrü Cimrin ve Mehmet Şükrü Cimrin ödüllerini NLTG Hotel ve Resort Direktörü Maria Tullberg'in elinden aldı. 

Yıl boyunca Sunprime otellerinde kalan misafirlerle Stockholm'deki merkezin yaptığı detaylı memnuniyet anketlerinin sonucunda oluşan kalite ve NPS puanlarına göre belirlenen sıralamada Sunprime otelleri kürsüye çıkabilmek için sezon boyunca birbirleriyle yarışıyorlar. 

2015'de açıldığı yıldan beri kürsüden inmeyen Sunprime C-Lounge Hotel işletmecileri Şükrü Cimrin ve Mehmet Şükrü Cimrin şu açıklamayı yaptılar : '2015'de açılan tesisimiz ilk yıl Türkiye birincisi ve dünya üçüncüsü olmuştu. İlk yıl aldığımız bu şaşırtıcı derece bizleri çok motive etti ve ekip olarak bu kürsüye çıkacağımıza hep inandık ve bu amaçla çalıştık ve kendimizi hep geliştirmeye çalıştık. Geleneği koruduk ve bu yıl da ekibimizin özenli ve gayretli çalışmaları sonucunda Stockholm'deki törende Türkiye'yi temsil ederek dereceye girdik. Hedefimiz 2023 sezonunda misafirlerimize unutulmaz tatiller yaşatarak birinci olabilmek.

Bu ödülü almamızda en büyük paya sahip olan tüm Sunprime C-Lounge ekibimize, tüm tedarikçilerimize ve bizi en objektif şekilde değerlendiren değerli misafirlerimize teşekkür ediyoruz. '

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.