banner113

‘’Talep var, insanlar tatile çıkmak istiyor’’

banner106

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Erkan Yağcı pandemi kontrol altına alınıncaya kadar turizm sektörüne desteklerin sürmesi gerektiğini söyledi.

‘’Talep var, insanlar tatile çıkmak istiyor’’
09 Nisan 2021 Cuma 14:59

banner108
banner238


Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Erkan Yağcı, turizmin, sağladığı döviz geliri, yarattığı istihdam ve ilişkili olduğu 54 sektörle girdi sağlaması ile ülke ekonomisinin genelinde oynadığı rolün dikkate alınması gerektiğini belirterek “Turizme sağlanacak destek ülkenin ekonomik ve sosyal yaşamına katkıdır. Destekler salgın döneminde son derece doğru ve yerinde olmuştur. Bunun yanısıra pandemi kontrol altına alınıncaya kadar devam etmesi önemlidir” dedi.

Aşılamada sağlanan ilerleme, hızlı korona testleri ve uygulamaları ve bazı Avrupa ve diğer Pazar ülkelerinin açılmaya ilişkin yol haritası açıklamasıyla beraber turizm hareketi daha da artacaktır. Yaz sezonunda tatillere dönük ilgi artarak gözlenmektedir. Misafirin tatil iştahı var, insanlar tatile çıkmak istiyor. Antalya yine bu dönemde Güvenli Turizm Hareketinin öncülerinden olacaktır.”

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.