banner113

TUI, TÜRKİYE KAPASİTESİNİ 1.5 MİLYONA YÜKSELTTİ

banner106

TUI, 2022 yaz sezonu için Türkiye kapasitesini artırdı. 

TUI, TÜRKİYE KAPASİTESİNİ 1.5 MİLYONA YÜKSELTTİ
21 Nisan 2022 Perşembe 15:48

banner108
banner238

TUI İcra Kurulu üyeleri Fethiye'de, 2023 Yaz sezonu Türkiye tatil programını genişletme planlarını görüşmek üzere Ege Bölgesi'nden 100 anlaşmalı otelle toplandı. 

TUI yetkilileri, otelcilerle yaptığı toplantıda  önümüzdeki yaz sezonunda 2019 yılındaki pandemi öncesinde Türkiye’ye getirilen turistten daha fazla turisti getirmeyi amaçladığını, ayrıca, Türkiye'de kış programını geliştirme ve sezonu uzatma konusuna odaklanmaya da önem verdiklerini belirttiler.

Tatilcilerin güneşten mahrum kaldıklarını,  bunu telafi etme çabası içinde olduklarını vurgulayan TUI yetkilileri, tatilcilerin tatillerinin sınıfını yükselttiğine, rezervasyon sürelerini uzattıklarına, oda ve etkinlik sınıflarını yükselttiğine dikkat çektiler.

TUI Group Pazarlar ve Hava Yolu Şirketleri Bölümü İcra Kurulu Başkanı David Burling, şunları söyledi:

''TUI’nin Türkiye'ye yönelik kapasitesinin yüzde 90'dan fazlası paket tatilden oluşmaktadır. Bu nedenle, iniş yapan her uçağımız için, anlaşmalı otellerimizin hakkı güvence altındadır. Türkiye genelinde, turizm stratejimizde kilit rolü bulunan bin adet anlaşmalı otelle çalışıyoruz. Kapasitemizi daha da artırmayı düşünüyoruz. Bu nedenle Egeli iş ortaklarımızla yüz yüze görüşmek üzere Türkiye'deyiz ve 2023'te daha fazla tatilciyi buraya getirmek için onlarla birlikte çalışmak istiyoruz.

TUI, 40 yılı aşkın bir süredir Türkiye'de tatil organizasyonları gerçekleştiriyor ve gerek kendisine ait TUI havayolları gerekse iş ortaklığı yaptığı diğer şirketler aracılığıyla, kaynak pazarları ve tatil beldeleri arasında gidiş ve dönüş yönlerinde 12.000'den fazla uçuş sunuyor. ‘’

Barut Otelleri ile TUI ortak girişim oteli olan TUI BLUE Sensatori Fethiye 'de düzenlenen etkinliğe katılan TUI Group Mali İşler Müdürü Sebastian Ebel de yaptığı konuşmada şunları söyledi:

''Türkiye'de tatil konusunda konuklar için plaj ve kültür turizmi kombinasyonunun yanı sıra çok geniş bir otel ve kaliteli hizmet yelpazesinden de kaynaklanan güçlü bir talebin var olduğunu gördük. İnsanlar, iki yıllık pandeminin ardından seyahat etmek istiyor. İlkbahar ve yaz için adeta çoktan hazırladıkları bavullarıyla kapıda bekliyorlar. 2022'de turizm çok iyi bir yaz geçirecek.  Turizm bu yıl pandemi sırasında seyahat kısıtlamalarından ağır etkilenen ülkelere yarayacak. Konukların tatillerini başarıyla organize etmekte bizimle birlikte çalışan oteller, aile işletmeleri ve birçok yerel iş ortağımız için tablo çok olumlu görünüyor.’’

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.