banner113

Türkiye'de helal turizmin öncesi ADİN...

banner106

Gerek hizmet kalemlerinde, gerekse sektöre getirdiği yeniliklerle alternatif turizm sektörünün amiral gemisi haline gelen Adin Beach Hotel Alanya'da, 5 yıldızlı alkolsüz her şey dâhil olarak hizmet veriliyor.

Türkiye'de helal turizmin öncesi ADİN...
09 Mayıs 2018 Çarşamba 19:11

banner108
banner238

Bu yıl 4. sezonuna giren Adin Hotel 2018 yılında yepyeni hizmetleri ile misafirlerine hizmet vermeye devam ediyor.
Yön. Krl. Bşk. Hasan Uysal "Misafirlerimize unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatma amacıyla çıktığımız bu yolda kendimizi her yıl yeniliyor, çalışanlarımız ve misafirlerimiz ile 4. sezonumuzda da Türkiye'de helal turizmin öncüsü olma sıfatını gururla taşıyoruz." dedi.

Üç farklı havuz ve plajımız, kadınlara özel kompleksimiz, her bütçeye uygun konaklama seçeneklerimiz, çocuklarımızın ve ailelerinin mutlu ve huzurlu vakit geçirebilecekleri, Türk ve dünya mutfaklarından en gözde yemeklerin sunulduğu restoranlarımız ile misafirlerimize hayatları boyunca mutlulukla anımsayacakları tatil anıları yaşatmayı amaçlıyoruz. '' sözlerine yer verdi.

ESKİ RAMAZANLAR, MUTLU TATİLLER
Misafirlerine sunduğu avantajlı kampanyalara bir yenisini daha ekleyen Adin Hotel, Ramazan ayında da misafirlerinin yüzünü güldürecek. Adin Hotel, Ramazan ayına özel indirimlerin yanı sıra düzenleyeceği çeşitli programlarla misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmayı planlıyor. Misafirlerin ibadetlerini ev rahatlığında gerçekleştirebildikleri Adin Beach Hotel'de, İftardan sahura kadar tüm mekanlar açık tutuluyor, böylelikle Ramazan ayı süresince de misafirlerin tatillerini diledikleri gibi geçirmeleri sağlanıyor.

Ramazan ayında misafirler iftardan sahura kadar aydınlatılmış havuz ve denizi de kullanabilecek, yıldızların altında yüzme fırsatı da yakalamış olacaklar… Hem yerli hem yabancı misafirler için, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2018 yılında da huzurun, mutluluğun ve eğlencenin adresi Adin Hotel olacak…

9 HAZİRAN TARİHLİ MANŞET ALANYA BİRİNCİ SAYFASI

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.