banner113

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLENDİ

banner106

Alanya’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı satranç turnuvası düzenlendi. Turnuva sonunda başarılı öğrencilere ödülleri, müsabakaya katkı sağlayan firma adına Tolga Ağca tarafından verildi.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLENDİ
31 Ekim 2022 Pazartesi 13:41

banner108
banner238

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yılı kutlamaları kapsamında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı satranç turnuvası, Alanya Gençlik Merkezi’nde Efe Yapı Denetim firması katkıları ile 29-30 Ekim 2022 tarihlerinde düzenlendi. Başarı ile tamamlanan turnuvada dereceye giren öğrencilere kupa, madalya ve para ödülleri İlçe Gençlik ve Spor müdürü Emre Kıldırgıcı ve sponsor firma yetkililerinden Tolga Ağca tarafından taktim edildi. Ödül törenine İlçe Temsilcisi Selman Uyaroğlu, Antalya Satranç İl Temsilci Yardımcısı Nadir Yıldız da ödül törenine katılım sağladı.
‘SPORDA DESTEKÇİLERİYİZ’
Tolga Ağca ödül takdimi sonrasında yaptığı açıklamada öğrencilerin gelişimi için her türlü destek vermeye hazır olduklarını belirterek "Mariquis otel ve  Efe yapı denetim şirketler grubu olarak ağabeyim ve ortağım Av. Mehmet Aşıkoğlu ile birlikte satranç turnuvasına katılan tüm çocuklarımızı kutluyoruz. Öğrencilerimizin gelişimine destek veren her sporda destekçileriyiz,  her daim  yanlarındayız" dedi.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.