banner113

ALANYA BELEDİYESİ OKULLARDA DA MESAİ YAPIYOR

banner106

Başkan Adem Murat Yücel, Alanya genelinde öğrencilerin sosyal ve fiziksel donatıları yüksek ortamlarda eğitim-öğretim yapabilmelerini sağlamak için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

ALANYA BELEDİYESİ OKULLARDA DA MESAİ YAPIYOR
01 Ağustos 2022 Pazartesi 08:35

banner108
banner238


Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in çalışmalarıyla Alanya'ya yeni eğitim yuvaları kazandırılırken, aynı zamanda mevcut okulların derslik ve benzeri eksikliklerinin giderilmesi için de Alanya Belediyesi ekipleri tarafından hummalı bir çalışma kesintisiz olarak sürdürülüyor. Son olarak Alanya Tahir Tuluk Ortaokulu'nda yeni derslik yapımı için çalışma başlatıldı.

OKUL AİLE BİRLİĞİNDEN BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR

Alanya Tahir Tuluk Ortaokulu Okul Aile Birliği Üyeleri, “Talebimiz üzerine Alanya Belediyesi tarafından okulumuza derslik kazandırma çalışmaları çerçevesinde iki adet derslik yapılıyor.  Böylelikle, öğrencilerimizin daha verimli eğitim öğretim hizmeti alabilmeleri için sınıf mevcutları ideal seviyeye çekilmiş olacak. Bununla birlikte önümüzdeki günlerde boyama çalışması da yapılacak. Bu konuda her zaman olduğu gibi bizden desteklerini esirgemeyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

BAŞKAN YÜCEL: “ÇOCUKLARIMIZ İÇİN HER AN TEYAKKUZDAYIZ”

Kentimizde yaşayan çocukların ve gençlerin iyi bir eğitim alabilmeleri için eğitimin her alanında çalışma yaptıklarını belirten Başkan Yücel, "Her zaman çocuklarımızın ve eğitimcilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz, eğitim yerel yönetim olarak bizim birinci önceliğimiz" dedi.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.