banner113

Alanya da 1 haftada 3 öğretmen hayatını kaybetti

banner106

Milli eğitim müdürü Yusuf Yılmaz, Alanya da bir hafta içinde 3 öğretmenin hayatını kaybettiği söyledi

Alanya da 1 haftada 3 öğretmen hayatını kaybetti
09 Ocak 2022 Pazar 20:57

banner108
banner238

 Alanya'da Avsallar Halıcı Orhan Ortaokulu öğretmenlerinden Deniz Bauer, bir süredir mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Deniz Bauer’in cenazesi Pazartesi günü öğle namazına müteakip İncekum Mezarlığı'na defnedilecek.

MÜDÜR YILMAZ: ÇOK ÜZGÜNÜM

Öğretmen Deniz Bauer'in ölüm haberini sosyal medyadan duyuran Alanya Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz mesajında şu ifadeleri kullandı: Bir hafta içinde 3.öğretmenimizi kaybettik. Okul Müdürü ve Müdür Yardımcısı olarak beraber çalıştığımız, son olarak hastalığı nedeni ile Avsallar Halıcı Orhan Ortaokulu öğretmeni olarak görev yapan öğretmenimiz Deniz Bauer’in, yakalanmış olduğu amansız hastalık neticesinde vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Cenazesi, 10 Ocak Pazartesi günü, öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından, İncekum Mezarlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum."

PAKİZE ÜNÜVAR TAŞTEKİN

Alanya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde uzun yıllar biyoloji öğretmenliği yapan Pakize Ünüvar Taştekin, koronadan dolayı hayatını kaybettio. Koronavirüse yakalanan ve Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Taştekin, yaşadığı beyin kanamasının ardından Antalya’ya sevk edildi. Akdeniz Üniversitesinde yaşam mücadelesi veren Taştekin, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. 

ÖZGÜR YAMAN

Alanya'da eğitimci Özgür Yaman kanser nedeniyle hayatını kaybettin. Kanser ile mücadele ettiği öğrenilen Yaman bugün sabaha karşı hayata gözlerini yumdu. 

banner109
banner110
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.