banner113

ALANYA HEP ÜNİVERSİTESİNDE YENİ DÖNEM

banner106

Alanya Hamdullah Emin Paşa Vakfınca kurulan ve Alanya’nın ilk üniversitesi olan Alanya Hamdullah Emin Paşa (HEP) Üniversitesinde yeni bir işbirliği ile yeni bir dönem başlıyor. 

ALANYA HEP ÜNİVERSİTESİNDE YENİ DÖNEM
25 Kasım 2022 Cuma 15:20

banner108
banner238

Konu ile ilgili bilgi veren Alanya Kaymakamı ve Hamdullah Emin Paşa Vakfı Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer “Kurucusu Hamdullah Emin Paşa Vakfı olan Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitemizin geliştirilmesi amacıyla Golden Gateway Holding A.Ş ile birlikte işbirliği protokolünü imzaladık. Bu işbirliği ile Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitemizin uluslararası düzeye ulaşacağına üniversitemizin eğitim, öğretim sosyal kültürel, akademik ve teknolojik anlamda başarı sağlaması ve geliştirilmesine yardımcı olacağına, eğitim camiasındaki vizyonunun genişleyerek Alanya’mıza katkı sağlayacağına inanıyoruz. Protokolün tüm Alanyamıza hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

Alanya Kaymakamlığı’nda gerçekleşen imza programına Alanya Kaymakamı ve Hamdullah Emin Paşa Vakfı Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer ile birlikte Golden Gateway Holding yetkilileri ve Alanya HEP Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Güner hazır bulundu.
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.