banner113

Alanya Kırsalı’ndaki yollara bakım 

banner106

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’nın Kırsal Mahalleleri’ndeki yol bakım onarım ve karla mücadele çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Alanya Kırsalı’ndaki yollara bakım 
06 Şubat 2020 Perşembe 14:09

banner108
banner238


Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi’ne bağlı Kırsal Alan ekipleri, ilçenin doğu, batı ve kuzeyindeki mahallelerde yağmur suyu gideri olan şarampolleri temizlerken,  bozulan noktalarda bakım onarım ve yama çalışması gerçekleştiriyor. Karla mücadele çalışmaları kapsamında grup yolları tamamen trafiğe açık halde tutulurken, buzlanma olan yerlerde ise tuzlama çalışması yapılıyor..

Dim’de yama ve şarampol temizliği

Dim Vadisi ‘nde bulunan 12 mahallenin ulaşımını sağlayan grup yolunda yağmur suyu gideri olan şarampoller temizlenirken, yolun yağışlar nedeniyle bozulan ve çukurlar oluşan bölgelerinde bakım onarım ve yama çalışmaları gerçekleştirildi. 

Taşatan’da tuzlama

Alanya’nın kuzeyinde bulunan Alanya ve Gündoğmuş’un bazı mahallelerinin ulaşımını sağlayan Taşatan yolunda ise buzlanma meydana geldi. Bölgeye giden Alanya Hizmet Birimi Kırsal alan ekipleri, buzlanma olan noktalarda tuzlama çalışmaları gerçekleştirdi.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.