banner113

ALANYA ŞEHİT ÖMER HALİS DEMİR ORTAOKULUNDA KARNE TÖRENİ HEYECANI YAŞANDI!

banner106

12 Eylül 2022'de başlayan 2022-2023 eğitim öğretim yılının birinci dönemi bugün sona erdi. Yarıyıl tatili dolayısıyla öğrenciler karne heyecanı yaşadı.

ALANYA ŞEHİT ÖMER HALİS DEMİR ORTAOKULUNDA KARNE TÖRENİ HEYECANI YAŞANDI!
20 Ocak 2023 Cuma 13:04

banner108
banner238

19 milyondan fazla öğrenci için son ders zili, iki haftalık yarıyıl tatili için çaldı.

İlk ve ortaöğretim kurumlarındaki yaklaşık 19 milyon öğrenci, eğitim-öğretim yılının yarıyıl tatilini yapmak üzere bugün karnelerini aldı.

Yarıyıl tatili 3 Şubat Cuma günü sona erecek. Öğrenciler 6 Şubat'ta tekrar sıralarına oturacak.  

Alanya Şehit Ömer Halis Demir Orta Okulunda birinci dönem karne dağıtım töreni düzenlendi. Öğrenciler, karne heyecanı yaşadı. Okul Müdürü Mustafa Koca "Başta öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere, tüm eğitim camiasına, velilerimize karne tatilinin hayırlı olmasını diyorum. Bu dönemin başarılı, mutlu ve huzurlu bitirilmesinde emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Sevgili Öğrenciler. Sizler geleceğimizin teminatısınız. Yaşanılabilir yarınlar sizin başarılarınıza bağlı olacaktır. Sizler; yarının öğretmenleri, mühendisleri, doktorları, savcıları, kaymakamları, valileri, milletimizin temsilcileri, velhasıl geleceğe yön verenleri olacaksınız. Hep birlikte, sizlere  emanet edilecek bu cennet vatanı, milli ve manevi değerleriyle birlikte  çok çalışarak bilim ve teknoloji ışığında muasır medeniyet seviyesinin de üstüne çıkaracak, tüm dünya insanlarının barış ve adalet beklentisini gerçekleştirmek için çözüm arayacaksınız.

Aldığınız karneler sadece birinci dönem çalışmalarınızın bir sonucudur. Notlarınız yüksek diye rehavete girmeyin! Çok düşük diye de üzülmeyin. Azimli, planlı ve programlı çalışıp daha iyisini başarmak için uğraşın. Şunu da asla unutmayınız ki; başarısız derslerin telafisi mümkündür ve hiçbir başarı tesadüfü değildir. Sağlıklı ve mutlu olursanız hedeflerinize ulaşır, başarılı olursunuz. Bizler sizlere inanıyoruz, lütfen sizler de başaracağınıza inanın. Kendi mutluluğunuz ve sizlerin geleceği adına her türlü fedakarlıktan kaçınmayan anne, baba ve öğretmenlerinizin mutluluğu için, yarıyıl tatilini, dinlenme, beslenme, uyku, kitap okuma ve spor yapma alışkanlıklarını bozmadan iyi değerlendirerek, ikinci döneme daha da iyi başlangıç yapmanızı temenni ediyor, hepinize iyi tatiller diliyorum" 

Müdür Koca'nın konuşmasının ardından okul birincilerine ve sportif organizasyonlarda dereceye giren öğrencilere plaket takdim edildi.

banner109
banner110
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.