banner113

Alanya üniversitesinden mezun oldular

banner106

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 9 Haziran Cuma günü Alanya Açık Hava Tiyatrosunda gerçekleşti. 

Alanya üniversitesinden mezun oldular
10 Haziran 2017 Cumartesi 11:12

banner108
banner238
ALKÜ Rektörü Prof Dr Ahmet Pınarbaşı'nın ev sahipliğindeki törene Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Jandarma Komutanı Serkan Akbaba, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve Sosyal Hizmetler Müdürü Ahmet Çelik de katıldı.
ALTSO TURİZM MYO ÖĞRENCİLERİ DE TÖRENDE YERİNİ ALDI
Törende mezun olan öğrencilere diplomaları protokol tarafından verildi. Törende ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'i duygulandıran anlar da yaşandı. Bu yıl ALTSO Başkanı Mehmet Şahin önderliğinde 5,5 ay gibi rekor sürede inşaatı biten ve hizmete açılan ALTSO Turizm MYO öğrencileri de ellerindeki dövizlerle törene renk katılar.
Başkan Şahin ile fotoğraf çektiren öğrencilerin ilgisi karşında mutluluğu gözlerinden okunan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, " Kalıcı eser bırakmak için eğitime yatırım yapmak gerekiyor. Eğitime yatırım yapanların hayatı sona erdiğinde bile bıraktığı bu eser ilk günkü gibi canlı kalıyor. Her yıl yepyeni fidanlar yeşeriyor. Bu nedenle bugün mezun olan öğrenci arkadaşlarıma iş yaşamlarında başarılar diliyorum" dedi.

 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.