banner113

Alanya ya yeni Anasınıfı yapılacak. Protokol tamam!

banner106

Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Hayırsever Mehmet Birer ile İlçemizde bulunan İnönü İlkokuluna yaptıracağı anasınıfı protokolüne imza attılar. 

Alanya ya yeni Anasınıfı yapılacak. Protokol tamam!
12 Haziran 2017 Pazartesi 22:45

banner108
banner238
Hayırsever Birer Ailesi tarafından İnönü İlkokuluna yaptırılacak olan iki derslikten ve bir tamamlayıcı birimlerden (giriş holü, öğretmen odası, mutfak, yemekhane ve tuvaletler) oluşan anasınıfı binasının protokol imza töreni Kaymakamlık Toplantı Salonunda düzenlendi. İmza törenine Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ve Hayırsever Mehmet Birer katıldı.

Hayırseverlere teşekkür ederek sözlerine başlayan Vali Münir Karaloğlu: “Bugün hayırsever Mehmet Birer ile güzel bir protokol imzaladık. İnönü ilkokulumuza anasınıfı ek binası yapıyoruz. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Hayırlı olması temennisinde bulunan Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu ise, hayırsever Birer Ailesine teşekkür etti.

Hayırsever Mehmet Birer de sadece “Allah rızası için” hayır işleri yaptıklarını ifade ederek, "Başlamadan bitirmenin heyecanı içersindeyim. Ek binamızı rahmetli babamın ruhuna yaptırıyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

"İNÖNÜ İLKOKULU AYYILDIZ ANASINIFI"

İki katlı olarak projelendirilen anasınıfı binasının, ilk katı 2017-2018 eğitim öğretim yılı başında hizmete açılacak. İki derslikten ve bir tamamlayıcı birimlerden (giriş holü, öğretmen odası, mutfak, yemekhane ve tuvaletler) oluşan anasınıfı binasının inşaatı tamamlandığında Antalya Valiliği tarafından “İnönü İlkokulu Ayyıldız Anasınıfı” adı verilmesi sağlanacak.
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.