banner113

Alanyadaki kadınlara yönelik eğitim

banner106

ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastane ’si  vatandaşları eğitime  davet ediyor!

Alanyadaki kadınlara yönelik eğitim
25 Temmuz 2018 Çarşamba 08:12

banner108
banner238

ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma  Hastanesi  halka  yönelik eğitimlerine devam ediyor. Hastalıklar konusunda bilinçli bir kitle oluşumuna katkı sağlamak adına her ay  farklı konularda eğitimler düzenlemeye  hazırlanıyor .

Bu kapsamda  Üroloji Ana Bilim Dalı Başkanı  Dr. Öğr. Üyesi Ali Akkoç 26 Temmuz  2018  Perşembe  günü   saat  15:00’ de  konferans salonunda idrar kaçırma ve kadın  ürolojisi konularını ele alarak katılımcıların  merak ettiği soruları yanıtlamaya hazırlanıyor. Dr. Öğr. Üyesi Ali Akkoç ; “ Perşembe günü düzenlenecek olan  seminerde kadınlarımızın  dile getirmekte zorlandığı sağlık   problemini ele  almayı planlıyoruz. Bu doğrultuda  idrar kaçırmanın tipleri,  tanısı  ve yeni tedavi  yöntemlerini ele almayı planlıyorum. Soru cevap şeklinde  devam edecek olan  eğitim seminerimize  tüm halkımızı bekliyoruz. Kadın ürolojisi  konusunda  merak ettikleri  tüm soruları bizlerle  paylaşabilirler ve birlikte  konuları  ele alabiliriz. Gelin  hastalıklar konusunda  daha  bilinçli bireyler  için el ele  verelim.”  dedi.

Hastane  Başhekimi Prof. Dr. Bülent Adil Taşbaş ; hastane  yönetimi olarak eğitimlere  önem verdiklerini dile getirdi. Prof. Dr. Bülent Adil Taşbaş ;”  bilgi paylaşıldıkça  değer  kazanır. Hastanemizde görev yapmakta olan doktorlarımız bilgi  birikimlerini vatandaşlarımızla  paylaşmaya  hazırlanıyorlar. Hastalıklar  konusunda  daha  bilinçli  bireyler  için  bizler düğmeye bastık sıra sizde” dedi.

banner109
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.