banner113

Alanyalı Emniyet Müdüründen ilginç uygulama, önce ceza sonra ise...!

banner106

Denizli Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri tarafından İzmir yolu üzerinde uygulama yapıldığı esnada kasksız motosiklet kullandığı tespit edilen sürücüye önce ceza yazıldı ardından İl Emniyet Müdürü’nün talimatı ile kask hediye edildi.

Alanyalı Emniyet Müdüründen ilginç uygulama, önce ceza sonra ise...!
08 Haziran 2017 Perşembe 23:18

banner108
banner238

Denizli’de trafik kurallarına uyma bilincinin oluşturulması, koruyucu ekipmanlar olan emniyet kemeri ve kask kullanımı oranının artırılması ve trafik kazalarının önlenmesi amacı ile “Kask Takın Hayatta Kalın” isimli proje kapsamında motosiklet sürücülerine kask dağıtım töreni yapılmıştı.

Denizli-İzmir karayolunda seyir halinde olan sürücünün kasksız motosiklet kullandığı tespit edilmesinin ardından ceza kesildi. Daha sonra ceza alan sürücü Emniyet binasına çağrıldı. Emniyet Binasında Alanyalı İl emniyet Müdürü Mevlüt Demir, genci çağırarak kask dağıtım projesi kapsamında gence kask hediye etti.

Kasksız motosiklet kullanmaktan dolayı trafik cezası alan motosiklet sürücüsüne İl Müdürü Demir tarafından gerekli uyarılar yapıldı. Demir, kask takmanın öneminin bir kez daha ortaya çıktığını belirtti

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.