banner113

"Çocukların ricası benim için emirdir" dedi...!

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Çocukların ricası benim için emirdir diyerek" baştan aşağı Alanya Belediyesi trafik eğitim parkını yeniletti

"Çocukların ricası benim için emirdir" dedi...!
04 Ocak 2018 Perşembe 12:14

banner108
banner238

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, baştan sona yenilenen Alanya Belediyesi Trafik Eğitim Parkını ziyaret etti. Piste trafik eğitimi alan öğrencilerle sohbet eden Başkan Yücel, öğrencilere trafik kurallarına uymanın önemini anlattı. Başkan Yücel, Alanya Belediyesi Trafik Eğitim Parkını ziyaret etti. Trafik Eğitim Parkında eğitim alan öğrencilerin derslerine katılan Başkan Yücel, trafik kurallarına uymanın önemi konusunda çocuklarla sohbet etti. Yaklaşık 1 saat boyunca piste kalan Başkan Yücel, uygulamalı sürüş ve trafik işaretleri derslerinde de öğrencilere eşlik etti.

TRAFİK EĞİTİM PİSTİ BAŞTAN SONA YENİLENDİ
Yenilenen eğitim pistinde de incelemelerde bulunan Başkan Yücel, “Küçük yaşlarda çocuklarımızın trafik eğitimi almalarına büyük önem veriyoruz. Bu nedenle pistimizi daha da geliştirerek yeniden düzenledik. Daha kullanışlı ve özellikle öğrencilerimiz için çekici hale getirdik. Tüm Alanya halkına hayırlı olmasını diliyorum”  dedi.
2017 YILINDA 8187 ÖĞRENCİ TRAFİK EĞİTİMİ ALDI
2017 yılında 8187 öğrencinin eğitim aldığı Alanya Belediyesi Trafik Eğitim Pistinde hafta içi okullar ve kreş öğrencilerine, cumartesi günleri anne, baba ve çocuklara ücretsiz uygulamalı trafik eğitimi veriliyor.
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.