banner113

Gelecek Partililerden eğitim ziyareti

banner106

Gelecek Partisi Genel Merkez Karaman İl Koordinatörü emekli Milli Eğitim Müdürü Ali Kiriş ve Gelecek Partisi Alanya İlçe Başkanı Av. Mevlüt Çakan beraberindeki heyetle birlikte Alanya’ya atanan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz’ı ziyaret etti.

Gelecek Partililerden eğitim ziyareti
03 Şubat 2021 Çarşamba 15:46

banner108
banner238

Ziyarette Ali Kiriş; Emekli bir öğretmen ve bir eğitimci olarak eğitime gerekli önemin verilmesi hem öğretmenlerimizin hem de ebeveynlerimizin temel sorumlulukları arasındadır.
“Eğitim hayatımızın ve geleceğimizin en önemli kilometre taşıdır” vurgusunu yaptı. 

Başkan Çakan ise; “Eğitim’de Gelecek Modeli”nin yaşama geçmesi için genel merkezimizin çalışmaları devam etmektedir. Hepimiz eğitim sıralarından geçip hayatımızda farklılıklar elde ettik. Kimimiz bürokrat kimimiz avukat kimimiz ise farklı meslek gruplarında oldu ama eğitim hayatımızın her alanında oldu ve olmaya devam edecek. Eğitimin diğer faktörlerden bir farkı ise sürekli ve olağan olmasıdır, yani hayatın normal akışı boyunca hepimiz birer öğretmen ve öğrenci konumunda olduğumuzu, yeni şeyler öğrenmeye açık olduğumuzu ve ailemize, çocuklarımıza, çevremize yeni şeyler öğreteceğimizi de idrakinde olmalıyız.  
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.