banner113

İmzalar atıldı. Alanya ya yeni okul geliyor!

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Mahmutlar’da hayırsever Mahmut Erdemoğlu ve Alanya Belediyesi tarafından ortaklaşa yapılması planlanan 32 derslikli ilkokulun protokolünü Antalya Valisi Münir Karaloğlu ile imzaladı.

İmzalar atıldı. Alanya ya yeni okul geliyor!
05 Ağustos 2019 Pazartesi 00:00

banner108
banner238
Sosyal belediyecilik anlayışı ile eğitime ve bilime katkısını sürdüren Alanya Belediyesi, Mahmutlar’da hayırsever Mahmut Erdemoğlu’nun iştiraki ile hayata geçirilecek 32 derslikli Gülseren-Hüseyin Doğan İlkokulunun protokolünü, Antalya Valisi Münir Karaloğlu ile imzaladı.

“Geleceğimiz, gelecek nesillerimizin elinde” diyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Çağa ayak uyduran, gelişen ve değişen dünyaya adapte olan, geçmişini bilen ve geleceği yönlendiren çocuklarımız için tüm imkanlarımızı seferber etmekten hiçbir zaman geri durmadık. Alanya’nın eğitim ve bilimde çağ atlaması için okullar yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Hayırseverimiz Mahmut Erdemoğlu’na katkılarından dolayı, Antalya Valimiz Münir Karaloğlu’na da hassasiyet ve desteklerinden dolayı teşekkür eder, yeni ilim-irfan yuvamızın tüm Alanya’mıza ve bölgemize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

banner109
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.