banner113

Kaymakam'dan okul ziyareti

banner106

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Kemal Şuberi İlkokulunu ziyaret etti.

Kaymakam'dan okul ziyareti
07 Aralık 2021 Salı 14:28

banner108
banner238

Kemal Şuberi İlkokulunda öğrencilerle birlikte Bayrak Töreni ve İstiklal Marşı programına katılan Kaymakam Ürkmezer  öğrencilere hitap ederek; “Sevgili çocuklar hepinize günaydın sizlerdeki azim ve heyecanı görmek bizleri mutlu ediyor. Bizim de amacımız okullarımızı ve sizin gibi azimli öğrencilerimizi ziyaret ederek sizlere destek olmak. Bizim sizden istediğimiz tek bir şey var o da ne yapıyorsanız en düzgün şekilde yapın. İlerleyen yaşlarda hayatı çok iyi tanıyacaksınız. Hayatı en iyi ve en etkili tanımanın yolu da kitap okumaktan geçer.  Mutlaka ve mutlaka kitap okumalıyız ve bunu alışkanlık haline getirmeliyiz. Hepinize iyi dersler diliyorum” dedi.

Bayrak ve İstiklal Marşı töreninden sonra sınıf ziyaretlerinde bulunan Kaymakam ÜRKMEZER, Anasınıfı öğrencilerini ziyaret ederek öğrencilerin serbest çalışma etkinliklerini izledi. Anasınıfları ziyaretinden sonra ilkokul sınıflarını ziyaret eden  Ürkmezer, ziyaret ettiği sınıfta ve tüm okuldaki öğrencilerin katılımıyla  kitap okuma etkinliğine katıldı. Daha sonra Okul Müdürü Hidayet Çalış ve öğretmenlerle toplantı yapan Kaymakam Ürkmezer öğretmenlerle tanışıp okul ve öğrencilerin eğitim öğretim durumları hakkında bilgi aldı. Öğretmen ve okul idarecileriyle Ahenk Projesi hakkında konuşan Ürkmezer “Değerli öğretmenler bizler her hafta okullara giderek sizlerle ve öğrencilerimizle bir arada oluyoruz. Amacımız okulları tanımak ve hep birlikte olarak çeşitli faaliyetlerde bulunmak. 

Sizlerin de bildiğiniz üzere hepimiz yoğun bir pandemi süreci geçirdik ve bu süreçte çeşitli sorunlarla karşılaştık. Pandemi sürecinden sonra çocuklarımız okula döndüğünde uyum ve motivasyon sorunları olduğunu gördük ve çocukların sosyalleşmelerinin ne kadar önemli olduğunu anladık. Bizler de bu kapsamda sizleri ve öğrencilerimizi ziyaret ederek yanınızda olmaya çalışıyoruz ve beraber kitap okuma etkinlikleri düzenliyoruz. AHENK projesi kapsamında sizlerin ve öğrencilerimizin yaptığı tüm çalışma ve faaliyetleri sistemli bir şekilde raporlayarak tek çatı altında topluyoruz. Amacımız öğrencilerimizin yanında olarak onların her şeyden önce iyi bir insan olmasını sağlamak. Yaptığımız bu faaliyetlere öğrenci ailelerinin de katılmasını istiyoruz. Kitap okuma alışkanlığını ailelerin de destekleriyle öğrencilerimize aşılamak istiyoruz” dedi. 


 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.