banner113

Mehmet Özkan kütüphanesi hizmette

banner106

Hayırsever Mehmet Özkan tarafından yaptırılan Barbaros- Azakoğlu Mehmet Özkan Kütüphanesi Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer’in katılımıyla açıldı.

Mehmet Özkan kütüphanesi hizmette
12 Ocak 2022 Çarşamba 14:48

banner108
banner238

Hayırsever emekli öğretmen Mehmet Özkan tarafından Barbaros Azakoğlu Ortaokuluna yaptırılan Mehmet Özkan Kütüphanesinin açılışı Kaymakam Ürkmezer, Hayırsever Mehmet Özkan, Belediye Başkan yardımcısı Ali Yenialp, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Ak Parti, CHP ve MHP ilçe teşkilatlarının katılımıyla kurdela kesimiyle gerçekleştirildi ve kütüphane öğrencilerin kullanımına açıldı. 

Kütüphane açılışında konuşan Kaymakam Ürkmezer “Bugün burada Hayırsever Mehmet Özkan tarafından yaptırılan bu kütüphanenin açılışı için bulunuyoruz. Böyle güzel bir hayır ortamında buluşmaktan mutluyuz. Alanya eğitim anlamında her gün daha çok gelişmekle. Her hafta okullara giderek çocuklarımızın yanında oluyoruz. Onlarla birlikte etkinlikler düzenliyoruz. Gerek biz gerek Alanya’daki tüm kurumlarla birlikte çalışarak çocuklarımıza moral ve motivasyon vermeye çalışıyoruz. Bizim yaptıklarımızın yanı sıra Alanyamız bir hayırsever şehri hayırseverlerimiz de yaptırdıkları eserlerle Alanyamıza ve vatandaşlarımıza çok büyük destek veriyorlar. Bizler de vefa anlamında her hafta hayırseverlerimizi ziyaret ederek yaptıkları hayırlardan dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz. Buradaki kütüphaneyi yaptıran hayırsever Mehmet Özkan amcamıza yaptığı hayırdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum Allah hayırlarını arttırsın” dedi. 

Konuşmanın ardından Alanya Kaymakamlığı ve katılımcılar tarafından kütüphaneye hediye edilen kitaplar Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılar ile birlikte kütüphanenin ilk kitapları olarak raflara yerleştirildiler. Kütüphanenin ilk kitapları Kaymakam Ürkmezer, katılımcılar ve öğrencilerle birlikte okundu. Kaymakam Ürkmezer öğrencilere yeni yapılan kütüphanelerinde bol bol kitap okumalarını söyleyerek derslerinde başarılar diledi.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.