banner113

MÜSİAD Öğretmenler Günü Kutladı

banner106

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Alanya Şube Başkan Yardımcısı Ömer Özdemir, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Özdemir, "24 Kasım Öğretmenler Günü'nün, tüm öğretmenlerimize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor ve yürekten kutluyorum. dedi.

MÜSİAD Öğretmenler Günü Kutladı
23 Kasım 2020 Pazartesi 17:33

banner108
banner238

Öğretmenlerimiz; bilgelikleri, erdemleri ve mesleki donanımlarıyla öğrencilerimizi topluma faydalı bireyler haline getirerek, yarınlarımızı şekillendirmektedir. Bu sebepledir ki geleceğimizin teminatı evlatlarımıza emek veren her bir öğretmenimiz, milletimizin kıymetlisidir diyen "MÜSİAD Alanya Şube Başkan Yardımcısı Ömer Özdemir, "Öğretmen, ahlaki ve kültürel bir modeldir. Öğretmenlerin eğitimin amacını doğru anlayabilmeleri için insan yaşamının amacının ne olduğunu anlamaları gerekmektedir. Çünkü eğitim insanın insani olarak gelişiminin desteklenme sürecidir. Kültürümüzde, öğretmenler anne ve babalarımız kadar değerli, aziz ve muteber sayılmaktadır. Zira bizler İlim ve irfan sahibi kimselere hürmet etmeyi, bize bir harf dahi öğreten kimsenin karşısında saygı ile eğilmeyi şiar edinmiş bir milletiz.

Medeniyetleri eğitim, eğitimi öğretmenlerimizle oluştururuz. Toplumumuzun; milli ahlakı, ilmi ve kültürel altyapısını, şefkat ve sabır içinde yetiştirdiği öğrencilerimizle sağlayan öğretmenlerimiz; hem bugünün mimarı hem de yarınlarımızın hazırlayıcısıdırlar. Geleceğe emin adımlarla yürüyen ülkemizde öğretmenlerimize olan inancımıza saygımızı ve desteğimizi ifade ederek bu vesileyle, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyor, emekli öğretmenlerimize sağlık, huzur ve esenlikler temenni ediyorum. Görevi başında şehit edilen Yusuf Elitaş, Aybüke Yalçın, Necmettin Yılmaz ve daha nice şehit öğretmenimizi rahmet ve minnetle anıyorum." diye konuştu.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.