banner113

Öğrencilere trafik eğitimi

banner106

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Konaklı Menderes İlkokulunu ziyaret etti.

Öğrencilere trafik eğitimi
21 Aralık 2021 Salı 10:51

banner108
banner238

Konaklı Menderes İlkokulunda öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Ürkmezer, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından öğrencilere trafik eğitimi vermek amacıyla düzenlenen Mobil Trafik Eğitimi etkinliğine katıldı. Jandarma personelleri tarafından öğrencilere uygulamalı olarak Yaya Geçidi ve Trafik Işıkları eğitimi verildi. 

Öğrencilere trafik kurallarının öneminden bahseden Ürkmezer “Sevgili öğrenciler trafik kurallarına uymamız çok önemli bir konu çünkü trafik kurallarına uymak hayat kurtarır. Özellikle Emniyet Kemeri çok önemli anne babanızın arabasına bindiğinizde herhangi bir kaza durumunda zarar görmemek için emniyet kemerinizi takmanız gerekli ve anne babanıza da emniyet kemeri takmalarını söylemeniz gerekli” dedi. 

Trafik Eğitimi sonrası Kaymakam Ürkmezer tarafından öğrencilere Jandarma Genel Komutanlığının göndermiş olduğu trafik boyama kitabı , blok not ve trafik düdüğü hediyeleri verildi.
Trafik Eğitimi etkinliğinden sonra ilkokul sınıflarını ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer ziyaret ettiği sınıflarda öğrencilere ; pandemiden dolayı maske, mesafe, hijyen konularına dikkat etmelerini söyledi. Daha sonra öğrencilere kitap okumanın önemini anlatan Kaymakam Ürkmezer ; İlçe Jandarma Komutanı Engin Burak Mindivanlı , İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ve Okul Yönetimi eşliğinde öğrencilerle kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi. 

Kitap okuma etkinliğinden sonra Okul Müdürü Necip Fazıl Çakmak ve öğretmenlerle toplantı yapan Kaymakam Ürkmezer ; okul yönetimi ve öğretmenlerden  öğrencilerin eğitim , öğretim durumları hakkında bilgi aldı. Öğretmenlerle yapılan toplantıda Ahenk Projesi hakkında konuşan Kaymakam Ürkmezer  “Ahenk Projesinde amacımız öğrencilerimiz için yapılan ve yapılacak olan tüm proje, faaliyet ve çalışmaları tek çatı altında toplayarak sistematik hale getirmek ve bu çalışmaları eğitimin tüm paydaşlarıyla beraber gerçekleştirmektir. Diğer bir konu ise Ahenk Projesinin içinde bulunan kitap okuma etkinlikleri. Biz her hafta ziyaret ettiğimiz okullarımızda öğrencilerle birlikte kitap okuyoruz amacımız kitap okumanın önemini onlara anlatmak ve bu konuda öğrencilerimize örnek olmak” dedi.

Kaymakam Ürkmezer’e okul ziyaretinde İlçe Jandarma Komutanı Engin Burak Mindivanlı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz eşlik etti

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.