banner113

ÖHEP'te oryantasyon programı

banner106

2018-2019 Eğitim Öğretim yılının açılmasına 1 hafta kala ÖHEP Okulları'nda  oryantasyon programları devam ediyor.

ÖHEP'te oryantasyon programı
13 Eylül 2018 Perşembe 10:30

banner108
banner238
Anasınıfları ve 1.sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen okula uyum programı veliler tarafından da büyük ilgi görüyor. ÖHEP Okulları İlkokul Müdürü Permil Öncül'ün konuşması ile başlayan programda öğrencilerin arkadaşları ile daha çabuk kaynaşmaları ve birbirlerini daha yakından tanımları için etkinlikler düzenleniyor.
İlkokul Müdürü Permil Öncül açılış konuşmasında: "Sevgili öğrencilerimiz yeni bir eğitim yılının başlangıcındayız. Ünlü edebiyat profesörü Edward Sait,"Başlangıçlar" adlı eserinde, başlamanın özgürlük olduğunu ifade eder. Demokratik bir toplumda,başlamak özgürlüktür çünkü başladıktan sonra nereye gidileceğine,hangi hedefe varılacağına ya da nasıl bir yol izleneceğine karar verirken birey özgür olmalıdır. Özgürce hayal kurabilmeli,hedef belirleyebilmeli ve seçim yapabilmelidir. Bu özgürlük ona, ilk adımını atmak için gereken öz güveni, zorluklarla mücadele etmek için gereken cesareti verecektir.
ÇAĞDAŞ UYGARLIK YOLUNDA
Hepimiz özgürce verdiğimiz kararlarımızla ve sorumluluğumuzun bilinciyle bugün buradayız.Bugünden başlayarak hep birlikte gerçekleştireceğimiz projeler,düzenleyeceğimiz etkinlikler,elde edeceğimiz başarılar, paylaşacağımız mutluluklar, üstleneceğimiz görevler ortak gururumuz olacaktır.
Atatürk'ün gösterdiği çağdaşlık yolunda, O'nun ilkelerine bağlı olarak, ilerici, laik, özgür ve demokrat bireyler yetiştiren okulumuz ulusal ve evrensel değerleri sahiplenen, ülke ve dünya sorunlarına duyarlı,sorgulayan,eleştiren ve farklılıkları kucaklayan eğitim anlayışıyla yoluna devam edecektir." dedi.
Heyecanları ve mutlulukları gözlerinden okunan minik öğrenciler için hazırlanan programlar üç gün boyunca sürecek.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.