banner113

Şahin'den minik öğrencilere anlamlı hediye

banner106

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasının hemen ardından Alanya’daki tüm ilköğretim 1 ve 2. Sınıf öğrencilerine okuma kitabı dağıtmaya başladı.  

Şahin'den minik öğrencilere anlamlı hediye
23 Eylül 2021 Perşembe 15:16

banner108
banner238

Başkan Şahin’in, Alanya Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ile birlikte okulları ziyaret ettiği anlar ve minik öğrencilerin sevinci görülmeye değerdi. Milli Eğitim Müfredatına uygun olan hikaye kitaplarında Ahilik inancına uygun olarak doğruluk, dürüstlük, cömertlik ve bereket konularının işlendiği açıklandı. 1 ve 2. Sınıflara göre farklı konularda çok sayıda hazırlanan kitapların yıl boyu öğrenciler tarafından okunacağı öğrenildi. 

MÜDÜR YILMAZ’DAN ŞAHİN’E TEŞEKKÜR 
Başkan Şahin’in minik öğrenciler için hazırladığı sürpriz hediyeler nedeniyle memnuniyet duyduklarını söyleyen Alanya Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, “Başkanımız her yıl yeni öğretim dönemlerinde özellikle ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye, eşofman, ayakkabı gibi hediyeler vererek çocuklarımızı ve ailelerini sevindiriyor. Bu yıl başka bir sürpriz daha yaptı. Alanya’daki tüm ilkokul 1 ve 2 sınıf öğrencilerine okuma alışkanlıklarını geliştirmelerine katkı sağlamak amacıyla içeriği son derece uygun ve güzel kitaplar hediye etti. Kendisi her zaman yanımızda ve destekçimiz oldu. Emekleri çok teşekkür ediyorum” dedi. 

ŞAHİN, “EĞİTİME ÖNCELİĞİMİZ”
Başkan Şahin de konuya işilkin açıklamasında; “Alanya’mızda öğrenim gören tüm ilkokul 1 ve 2. Sınıf öğrencilerimize ahilik anlayışı olan doğruluk, dürüstlük ve bereket temalı okuma kitaplarını Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Yılmaz ile birlikte dağıtmaya başladık. Minik yavrularımıza okuma alışkanlığı kazanmalarına katkıda bulunmak amacıyla başlattığımız bu çalışma sayesinde onların yüzündeki mutluluğu ve yaşadıkları heyecana da ortak olduk. Öğrencilerimizin ve eğitim ordumuzun fedakar öğretmenleri ile bir araya gelerek sohbet etme, onların görüşlerini ve fikirlerini alma şansında yakaladık. Yaptığımız ziyaretlerde bizlere gösterdiği yakın ilgi ve alakalarından dolayı başta Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Yılmaz olmak üzere ve fedakar öğretmenlerimize teşekkür eder, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim” diye konuştu.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.