banner113

ALANYA'DA BİR İLK: NAKİT KRİPTO NAKİTCOİNS BÜROSU AÇILIYOR! İŞTE ADRESİ. 

banner106

Türkiye’de bir ilke imza atan Nakitcoins, yabancıların hesap açamadığı kripto para sistemiyle, online alanda yeni bir başlangıç yapmıştı. Bir şubesinide Alanya'ya açmak için kolları sıvadı

ALANYA'DA BİR İLK: NAKİT KRİPTO NAKİTCOİNS BÜROSU AÇILIYOR! İŞTE ADRESİ. 
19 Aralık 2022 Pazartesi 15:06

banner108
banner238

Alanya Ticaret ve Sanayi Odasının hemen arka sokağında hizmete girecek olan Nakitcoins bürosunda şu sıralar tadilat sürüyor. Tadilatın ardından kısa sürede hizmete gireceği öğrenildi. Nakitcoins adresinden açacağınız hesabınızla ücretsiz para transferi seçeneklerini kullanabiliyorsanız. Açıldığı andan itibaren birçok kripto para avcısının dikkatini çeken uygulama, Sayısal Devir Sistemi Yazılım Danışmanlık Bilgi Teknolojileri Ticaret A.Ş tarafından hayata geçirilmiştir. Yazılım ve teknolojide kendi markası adına imza atarken, Türkiye’de bir ilk olmayı başardı.
Birçok kullanıcının yaptığı yorumlar ve katılım sonrası memnuniyet puanı da yurt dışı menşei bulunan online sistemlere oranla daha yüksek. Ücretsiz para transferi, banka kartı ile BTC satın alma özelliği ve nakit ile kripto para alma seçeneği sunan nadir sistemlerden biri olmanın verdiği özelliklerle ilgi çekiyor.

Herkes Nakitcoins sistemini konuşuyor!
Sistemini yabancılara ve Türkiyeli kullanıcılara göre düzenleyen Nakitcoins , kripto para alım ve satım işlemlerinde herkesin kendi hesabını oluşturabileceği ve yabancıların da hesap açabileceği bir hizmet alanı sunuyor. Kolay ödeme, anında transfer ve hızlı çevirici özellikleriyle teknolojide de güvenlikte de farkını ortaya koyuyor. Yeni döneme farklı bir sistemle adım atıyor.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.