banner113

ALANYA'DA YIKILAN OTELLERİN YERİNE KONUT YAPILMASI BÜYÜK ZARARA UĞRADIR!

banner106

Emlak ve turizm sektörünü endişeye sürükleyen otellerin yerini konutların alması konusunda Alanya Emlakçılar Derneği Başkanı Özgür Erbaş, otellerin yerine konut yapılması durumunda emlak ticaretinin büyük yara alacağını söyledi.

ALANYA'DA YIKILAN OTELLERİN YERİNE KONUT YAPILMASI BÜYÜK ZARARA UĞRADIR!
29 Ağustos 2022 Pazartesi 13:56

banner108
banner238

Alanya’da sahile yakın bölgelerin turizm alanı olması gerektiğini vurgulayan Erbaş, “Turizmden ekmek yiyen ve bu konuda geliri oldukça fazla olan bir şehirde yaşıyoruz. Binlerce kişi otellerde çalışıyor. Alanya ve bölgesi aynı zamanda Anadolu'daki birçok şehirden gelenler var. Bu kişilerin trafiği emlak sektörüne ve diğer sektörlere hareket sağlıyor" dedi.
'HAN YERİNDE DURSUN'
Otellerin mutlaka korunması gerektiğinin altını çizen Erbaş, "Turizmden kazananlar kazançlarını gayrimenkule dönüştürüyor. Ama oteller kapanır yerine konut yapılırsa emlak ticareti büyük yara alır. Oteller han gibidir. Hanlar yerinde dursun ki yolcular, seyyahlar ve çalışan sürekli gelsin gitsin. Yerine konut yapılırsa atıl yatırım olur. Bir kişi ticaret yapar sadece. Tam da bu nedenden mutlaka otellerimiz korunmalı. Özellikle sahile yakın bölgeler turizm alanı olmalı” diye konuştu. 
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.