banner113

Alanya'daki işletmeler dikkat. O başvurular başladı

banner106

Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen Turuncu Bayrak Yarışması, 15. yılında gıda güvenliğinin geliştirilmesi amacıyla yenilenerek devam ediyor.

Alanya'daki işletmeler dikkat. O başvurular başladı
07 Şubat 2018 Çarşamba 15:01

banner108
banner238
Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü teknik personelleri tarafından yapılan denetimler sonucunda hijyen kriterlerine uygunluğu belirlenen işletmeler, Alanya’da 15 yıldır Turuncu Bayrak”la ödüllendiriliyor. 
BAŞVURULAR 9 MART’A KADAR DEVAM EDECEK
İşletmelerde, hijyen sembolü niteliği taşıyan Turuncu Bayrak’la ilgili başvurular bugün başladı; başvurular 09 Mart Cuma 2018 mesai bitimine kadar devam edecek. Alanya Belediyesi tarafından yürütülen, prestij ve kalitenin de göstergesi olarak kabul edilen Turuncu Bayrak Yarışması sayesinde işletmeler, sundukları hizmetin hijyen kurallarına uygun olduğunu müşterilerine ilan edebilme fırsatı yakalıyor. 
BAŞVURULAR BELEDİYEYE YAPILACAK
Turuncu Bayrak Projesi’ne katılmak isteyen işletmeler direkt Alanya Belediyesi’ne müracaat edebiliyor ya da mail yoluyla başvurabiliyor. Başvuru yapan işletmeler, Alanya Belediyesi tarafından oluşturulan komisyon tarafından değerlendirmeye alınıyor. Komisyon işletmeyi yerinde denetleyerek, Turuncu Bayrağı hak edip etmediğine karar veriyor. Hak eden işletmelerin Turuncu Bayrakları, düzenlenen bir törenle sahiplerine teslim ediliyor. Hijyen ve kaliteli hizmet ödülü olarak kabul edilen Turuncu Bayrağı alan işletmeler ise bu bayraklarını bir yıl boyunca işletmelerinde sergileyebiliyor.
15. TURUNCU BAYRAK YARIŞMASINA KATILABİLECEK İŞLETME GRUPLARI
2018 yılında Turuncu Bayrak Yarışmasına başvuruları kabul edilecek işletme grupları ise şunlar: restaurant, pastane, ekmek fırınları, dondurma, pasta ve yufka imalathaneleri, yemek fabrikaları, kasaplar, okul öncesi eğitim kurumu, okul kantinleri, bayan kuaförleri. Başvurular bugünden itibaren dilekçe ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne şahsen veya mail yolu ile yapılabilecektir.
Başvuru :Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü 
[email protected]

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.