banner113

Alanya'daki orman manzaralı Wome Deluxe hotel'in fiyatı dudak uçuklattı. El insaf...!

banner106

Tuğrul Süleymanoğlu isimli bir vatandaş, 'İslami otel'leri arayarak konaklama fiyatlarını öğrendi. Süleymanoğlu'nun paylaştığı video sosyal medyada gündem oldu. 

07 Ağustos 2017 Pazartesi 12:48

banner108
banner238
Tuğrul Selmanoğlu isimli vatandaş, son dönemde tartışma konusu olan İslami otelleri arayarak konaklama fiyatlarıyla ilgili bilgi aldı. Görüşmeleri video kaydına alıp Facebook hesabında paylaşan Süleymanoğlu, "Fiyatlar hiç de İslami değil" şeklinde tepki gösterdi. 
Süleymanoğlu'nun "İslami otelleri aradım...çok güleceksiniz ağlanacak halimize, tek kelime ile rezalet..." ifadeleriyle paylaştığı videoda, bilgi aldığı otellerin fiyatları ise dudak uçuklatıyor. Angel's Marmaris Hotel 2 yetişkin ve 2 çocuktan oluşan aileye 10 günlük tatil için 92 bin liralık fiyat verirken, Alanya İncekum orman kampı içine yapılan Wome Deluxe Hotel'in 2 yetişkin ve 3 çocuktan oluşan aileye 13 günlük tatil için 30 bin liralık fiyat verdiği görülüyor. 

Türkiye'deki İslami otellerin fiyatları ile Dubai'de bulunan Burj Al Arab'ın fiyatlarını da karşılaştıran Süleymanoğlu, ''Dünyanın en lüks oteli bize 15 bin TL civarında fiyat verdi. İnsaf diyorum, başka bir şey demiyorum.'' ifadelerini kullandı. 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.